EFEKTI PROXEED-A
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 11:07 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
odgovor
Razmisljamo. Ako se jos neko vreme trudnoca ne desi prirodnim putem, zna se, inseminacija 2 do 3 puta, pa vantelesna.
Supruga je na strogoj dijeti, jer je zbog viska kilograma odbijena sa programa besplatne vantelesne oplodnje na GAK-u Narodni front prosle godine. Rekli su nam da ja poboljsam spermogram, a ona da smrsa i da ce se onda trudnoca sigurno desiti prirodnim putem. Garantuju nam, nakon sto su pogledali nase analize.
Cekacemo jos neko vreme, pa ako se ne desi, ici cemo putem koji sam opisao. Nemamo ni mnogo vremena za cekanje, jer meni je 40, a njoj 34.
Inace, imali smo jednu neuspelu trudnocu pre oko 5 godina.
Eto to je nasa prica ukratko, iako sam je iznosio i na drugim temama ovde na forumu.
Supruga je na strogoj dijeti, jer je zbog viska kilograma odbijena sa programa besplatne vantelesne oplodnje na GAK-u Narodni front prosle godine. Rekli su nam da ja poboljsam spermogram, a ona da smrsa i da ce se onda trudnoca sigurno desiti prirodnim putem. Garantuju nam, nakon sto su pogledali nase analize.
Cekacemo jos neko vreme, pa ako se ne desi, ici cemo putem koji sam opisao. Nemamo ni mnogo vremena za cekanje, jer meni je 40, a njoj 34.
Inace, imali smo jednu neuspelu trudnocu pre oko 5 godina.
Eto to je nasa prica ukratko, iako sam je iznosio i na drugim temama ovde na forumu.
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
Zdravo svima!
Moj spermogram je bio strasno los oko 1 mil.Pre godinu i tri meseca operisao sam varikocelu i rezultati su bili super 54 mil.Tri meseca nakon toga spermogram se opet pogorsao i bio je 13 mil.Urolog koji me je operisao je rekao posto to kod mene varira PROXEED je resenje,ali za svaki slucaj da se obratim dr.Vinki Vukotic,naravno to sam i uradio.
Posle preglada je rekla isto sto i moj doktor ali uz PROXEED mi je dala i L-Arginin 3 x 1.Za 20 dana ponovo dajem analize pa ce mo videti.
Da napomenem u braku sam 2.5 godine i jos nemamo dece!!!
Kod supruge je sve u redu.
Moj spermogram je bio strasno los oko 1 mil.Pre godinu i tri meseca operisao sam varikocelu i rezultati su bili super 54 mil.Tri meseca nakon toga spermogram se opet pogorsao i bio je 13 mil.Urolog koji me je operisao je rekao posto to kod mene varira PROXEED je resenje,ali za svaki slucaj da se obratim dr.Vinki Vukotic,naravno to sam i uradio.
Posle preglada je rekla isto sto i moj doktor ali uz PROXEED mi je dala i L-Arginin 3 x 1.Za 20 dana ponovo dajem analize pa ce mo videti.
Da napomenem u braku sam 2.5 godine i jos nemamo dece!!!
Kod supruge je sve u redu.
Nas slucaj:kod mene u redu,kod mm oligoastenospermia.Prvi icsi neuspesan,drugi uspesan,imamo jednogodisnjeg decaka.Resavamo se da marta krenemo na novi icsi za drugo dete,kad ja prirodno ostala trudna.Suprug je pio vitamine i speman.Speman smo prvi put sada ukljucili.Ranije je pio sastojke proxeeda i bilo je poboljsanja ali nije dolazilo do trudnoce.Ovog puta smo izbacili te sastojke osim l-karnitina,zatim je koristio vit e,Zn,folan zen-sen i speman.Nismo stigli da uradimo kontrolni spermogram,ali sta vise treba od trudnoce
-
- Aktivan član
odgovor
Proxeed kosta oko 6.000,00 dinara po kutiji, koja je dovoljna za 15 dana, jer ima 30 kesica, koje se piju 2 puta dnevno.
Da bi bili neki ozbiljniji efekti, treba da se pije najmanje 3, a optimalno 6 meseci.
Da, kupuje se bez recepta.
Smatram da je Profertil bolje resenje, o cemu smo ovde pisali.
Da bi bili neki ozbiljniji efekti, treba da se pije najmanje 3, a optimalno 6 meseci.
Da, kupuje se bez recepta.
Smatram da je Profertil bolje resenje, o cemu smo ovde pisali.
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 16, 2007 8:57 pm
Mm je imao isti problem kao i tvoj problem sa brojem i pokretljivoscu pio je u dva navrata Proxeed 6 meseci i rezultati su bili ocajni! Jedva da je imao par miliona spermica! posle svake ture Proxeeda radili smo spermogram i bio je sve losiji i losiji. Uradili smo sve rezultate kod supruga ( hormone, spermokulturu, pregled prostate, briseve i sve je ok) i dalje nam nije jasno iz kog razloga on potpuno zdrav ima problem sa spermicima.SimonaK napisao:Obzirom da problem sa pokretljivoscu i brojem spermatozoida moze imati razne uzorke, pretpostavljam da svi navedeni preparati ne daju iste rezultate kod svakog. Sta recimo treba da koristi neko sa oligoastenoapermijom a pretpostavljamo da je uzrok problema prostata, jer svi ostali nalazi su uredni.
Sve ce biti bolje!
-
- Aktivan član
spermogram
Jos nisam uradio spermogram, jer treba da ga pijem jos jedan mesec.
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!