DA LI JE DOVOLJNO??
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
DA LI JE DOVOLJNO??
Vidite ovako imam devojku sa kojom treba ovih dana da spavam tj. da imamo odnose.Pa me zanima jedna stvar da li ce nas seks biti uspesan ako se uzme u obzir duzina mog penisa od oko 15cm+-.Mi smo do sad imali tzv. intimna mazenja,i slicno i ona je rekla da je sve ok tj. da je zadovoljna sa penisom zapravo velicinom.Ja sam u nedoumici i ne znam da li je to dovoljno?!! Unapred hvala.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 28, 2005 11:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Samo opusteno !
Slazem se sa Drarkom,ali mislim da to i nije veliki problem, sve ce se to srediti, pre ili kasnije, tako...bez brige
Vazno je i to da je devojka zadovoljna...

Vazno je i to da je devojka zadovoljna...

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 28, 2005 11:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
--------------------------------------------------------------------------------
Zaco, nemoj da si lud i da slusas ove kret..e, ti si potpuno normalan muskarac sa potpuno normalnim polnim organom! Uzivaj brate u seksu!!!
Prijatelju, misli o onomesto pises...
Zaco, ne zelim da te plasim, naravno da treba da uzivas u sexu, pogotovo ako je prvi put...ali kada stignes posavetuj se sa nekim lekarom...za svaki slucaj.Pozdrav! Srecno !
Zaco, nemoj da si lud i da slusas ove kret..e, ti si potpuno normalan muskarac sa potpuno normalnim polnim organom! Uzivaj brate u seksu!!!
Prijatelju, misli o onomesto pises...

Zaco, ne zelim da te plasim, naravno da treba da uzivas u sexu, pogotovo ako je prvi put...ali kada stignes posavetuj se sa nekim lekarom...za svaki slucaj.Pozdrav! Srecno !