Dosadno trnjenje...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
zaga14
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 25, 2010 1:38 pm

Dosadno trnjenje...

Post od zaga14 »

Pozdrav svima! Uzasno dosadno trnjenje u prostoru izmedju testisa i anusa, pogotovo u levom
delu tog prostora. UZ utvrdjeno da je prostata OK i normalne velicine i oblika, mokraca bez bakterija (nornalna),
krvna slika dobra...ali utrnulost tog dela ne prestaje i ta urtnulost se kadkad prenosi na levi deo zadnjice i
spusta se do butine i lista (sve sa zadnje strane)...bol nemam nikakav na dodir, testisa, prostate..nicega, samo
ta odvratna malaksalost u tom delu tela...inace sam imao pre 2 meseca problem sa kamenon u levom bubregu,
neki deo je izasao pri cem mi je ostetio mokracne kanale, pa sam imao problem sa mokrenjem (bol pri kraju
mokrenja) koji sam lecio Zodex cajem. Od tada ostala je samo ova nelagoda (mokrenje sad u redu, bez
bolova, seksualni odnosi normalni, mada mi se cini pri odlaganju ejakulacije, da ta zila ili sta je vec, malo
pritiska ili sta vec, po ejakulaciji, sve je ok, nekih 1-2 vremena pa se opet pojavi ona malaksalost.
O cemu se radi. Fizicki sam aktivan, bicikla, pesacenje i posao mi je fizicki izuzetno naporan, rusenje zidova,
dizanje tereta...otkrivene su mi dve kile velicine lesnika pre 7 godina iznad testisa, na stomaku..ali ovo je malaksalost
sa zadnje strane....pomoc, molim vas...
zaga14
Novi član
Novi član

Re: Dosadno trnjenje...

Post od zaga14 »

Molim vas, odgovor, .....???
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

to u principu ne bi trebalo da bude urološki problem...vrlo moguće je da je problem potiče od kičme i nerava, pošto se bavite teškim fizičkim poslovima, dizanjem tereta, a pogotovo jer navodite da se to trnjenje spušta duž noge...javite se neurologu...prekomerna vožnja bicikla takođe dovodi do neprijatnosti u predelu perineuma (taj deo između testisa i anusa), a vrši pritisak i na koren penisa (da, penis nije samo to što štrči spolja :wink: )...
što se tiče kila koje navodite fizičko naprezanje dovodi i do njihovog nastajanja i povećavanja tako da bi i njih trebalo da prekontrolišete da ne bi nastali problemi i sa te strane...
zaga14
Novi član
Novi član

Post od zaga14 »

Hvala puno, na odgovoru...
Odgovori