doktori pomazite neznam vise sta da radim

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pecija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 26, 2006 6:02 pm

doktori pomazite neznam vise sta da radim

Post od pecija »

ja imam sledeci problem :pre cetiri godine sam povredio levi testis ,bio je crn.posle se javio uretritis koji sam lecio runakom i bilo je nekih pomaka.Medjutim potencija je postajala sve slabija sperma je postajala kao gel.Pri tom pocelo je i da me pece pri mokrenju ,isao sam kod silnih doktora i radio razne pretrage i nista nije nadjeno.
otisao sam u vojsku i tamo su se simtomi nastavili po nekada me je peklo kao da mokrim kiselinu.
Ali rezultati ok nema bolesti
Na VMA su pronasli prosirenje vene VARIKOCELU i radio sam spermograme,ali svaki put sve manje zivih . neki mali procenat bakterije.Ispostavilo se da je pneumonija.doktor mi je dao da pijem lekove i zakazao operaciju popio sam dozu ali nije bilo bolje .
Operacija je uradjena a meni se pojavio veci problem buknuo mi je levi testis .Doktori samo govore da je to uredu ali meni je sve gore.
I tako i dalje pokusavam naci neki nacin da saznam o cemu je rec .
Sada mi je levi testis bolan pasemnik je uvecan a na samom delu koji izlazi iz testisa pojavila se izraslina.Doktori na sve ovo bahato se ponasaju ,cak nece ni da posalju na neki skener ili ultrazvuk ,vec samo sopaju antibioticima.Ako iko ima predstavu kako da se resim ovog s.... nek javi
Odgovori