Dobro ili lose?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
verba001
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 14, 2013 6:19 am

Dobro ili lose?

Post od verba001 »

Postovani, nadam se da je ovo odgovarajuca oblast za postavljanje pitanja. Naime, prije nekoliko godina imao sam problem sa hlamidijom, ali sam nakon upotrebe odredjenih tableta, rjesio problem. Prije mjesec dana opet sam se testirao na hlamidiju, i nalaz je uredan. Takodje sam radio i ultrazvuk testisa i sve je u redu. Djevojka je takodje uradila bris na hlamidiju i sve je uredno. Mene sada zanima, ujutru kada se probudim, zna nekada da mi bude malo vlazno oko glansa penisa. Ne mogu nikako da ocjenim da li ima neki iscjedak ili ne. Pa me zanima da li kod muskaraca moze biti da tokom noci, spavanja, da ustajala mokraca malo procuri, pa da to bude razlog sto nekada bude vlazno? Da li je uopste normalno da kod muskaraca nekada bude malo vlazan taj dio, da se ne odnosi bas na iscjedak, ili moze nesto drugo da bude u pitanju? Hvala unaprijed
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Re: Dobro ili lose?

Post od Milan*** »

Jel znas sta je presemena tecnost?
verba001
Novi član
Novi član

Post od verba001 »

Milan*** napisao:Jel znas sta je presemena tecnost?
Ne. Nisam upoznat sa tim.
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Post od Milan*** »

To je tecnost koja sluzi kao prirodni podmazivac odnosno lubrikant za seksualni odnos. Izgleda da tebi to malo procuri tokom noci i ako je to u pitanju a mislim da jeste onda nemas brige.
verba001
Novi član
Novi član

Post od verba001 »

Hvala na odgovoru. Ipak cu ja jos jednom odraditi iduce sedmice testove, na ove spolno prenosive bolesti za svaki slucaj. Hvala jos jednom
Odgovori