Dobio sam udarac u testis.Molim pomoc
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 04, 2013 3:33 pm
Dobio sam udarac u testis.Molim pomoc
Dobio sam udarac u testis pre 20-25dana, zabolelo me sto je i normalno na kratko.Pre 7dana sam primetio mali nepravila oblik slican obliku zrna pasulja (samo duplo manji,ali je taj oblik).Pomislio sam da je to od udarca, posto sam udarac dobio ja mislim bas u to mesto.Nacuo sam da do moze biti iziritiran epididimus .Uplasio sam se sto se posle 20-25dana to nije povuklo.Da li je to normalno? (Napominjem da mi djavo nije dao mira pa sam do zadnjih dana non stop pipkao i proveravao i verovatno iziritirao pa mi se cini kao da je jos za nijansu vece,za 20% kao da je poraslo.mozda i umisljam) Moje pitanje je sta je to ,da li neko zna? Da li je normalno ako je iziritian epididimus da se toliko dugo ne povlaci? Sta moze drugo biti ukoliko nije to? Jos bih napomenuo da nije tvrdo na dodir,vise je kao tekstura samog testisa,mozda i mekse...Malo zaboli na jak dodir (jako stiskanje)..Kod urologa idem , ali cekam sve papire za zdravstvenu jer hvala Bogu samo sto ne traze urinokulturu moje prababe
Molim odgovore, HVALA

-
- Novi član
Re: Dobio sam udarac u testis.Molim pomoc
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 7765_n.jpg evo i slike kako to izgleda u paintu radi lakseg objasnjavanja i Vasih adekvatnih sugestija i odgovora ...
naravno--obavezno kod urologa
-
- Novi član
Naravno kod urologa vec u ponedeljak, posto do tada necu uspeti knjizicu da overim.vasa napisao:naravno--obavezno kod urologa
Da nemas neku predstavu sta je? I ako je iziritiran epididimus da li je moguce da se ne povlaci 20-25 dana? Hvala Vaso