Dermarovenerolog pomagaj!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

neznam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 06, 2006 1:10 am

Post od neznam »

e ja sam gledao slike candide na netu, balanitisa, balanopostitisa i ostalo, ali to ne lici uopste na ovo sto ja imam, meni je koza glansa suva i verovatno ostecena.
takodje sam gledao i citao o ostalim polnim bolestima medjutim nisam nasao nista sto moze biti...
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Po meni to nije izazvano kandidom zbog lošeg odgovora na terapiju. Iz tog razloga - uradi bris glansa na bakterije i gljivice pa da se vidi da li si neka atipična kandidijaza, da li imaš neku bakteriju ili ti je jednostavno koža takva.
Kod kandidijaze simptomi se posle terapije brzo popravljaju, a kasnije može da se javi ponovo, dakle nije kao kod tebe - uvek crveno i suvo, već dolazi do potpunog izlečenja relativno brzo, ili se stvari vrte u krug nekoliko puta.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
neznam
Stalni član
Stalni  član

Post od neznam »

Uradio sam bris glansa i uretre i nisu mi nasli nista, kazu da je sve u redu... Eto toliko, pozdrav svima i hvala na podrsci!
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Dakle da malo citiram sam sebe napisao: Uradi briseve i ukoliko su negativni onda je verovatno reč o malo osetljivijoj koži, a to ne zahteva neko posebno lečenje, samo dobru higijenu.
Dakle, ne brini ništa, zdrav si. Koristi blage sapune, možeš povremeno i pantenol krem i to bi bilo to.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
neznam
Stalni član
Stalni  član

Post od neznam »

Da li je normalno to crvenilo na glansu kod muskaraca? Jel to nije nikakva bolest? I da li moze nesto devojci da se prenese zbog tog crvenila?
neznam
Stalni član
Stalni  član

Post od neznam »

Bio sam kod dermatovenerologa po 3 put, i rekao mi je za ono sto mi je navodno "ispucala" koza da je to normalno, to su neke brazde valjda. A za crvenilo je rekao da je samo iritacija i kao sto si mi ti filipe rekao prepisao mi je sol. acidi borici 2x dnevno da ispiram! eto toliko Hvala svima!!
madafakaz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 02, 2009 4:46 pm

Re: Dermarovenerolog pomagaj!

Post od madafakaz »

E i ja imam frku sa tisonovim vec duze vreme ... NEZNADEM jel si uspeo da sredis sa tim ... ja sam pokusavao razna sredstva ali ne ide bas najbolje tj ne ide uopste ...moze neko da mi pomogne sta bi mogao da probam makar da ublazim ove zlezde ?
Odgovori