e ja sam gledao slike candide na netu, balanitisa, balanopostitisa i ostalo, ali to ne lici uopste na ovo sto ja imam, meni je koza glansa suva i verovatno ostecena.
takodje sam gledao i citao o ostalim polnim bolestima medjutim nisam nasao nista sto moze biti...
Dermarovenerolog pomagaj!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Po meni to nije izazvano kandidom zbog lošeg odgovora na terapiju. Iz tog razloga - uradi bris glansa na bakterije i gljivice pa da se vidi da li si neka atipična kandidijaza, da li imaš neku bakteriju ili ti je jednostavno koža takva.
Kod kandidijaze simptomi se posle terapije brzo popravljaju, a kasnije može da se javi ponovo, dakle nije kao kod tebe - uvek crveno i suvo, već dolazi do potpunog izlečenja relativno brzo, ili se stvari vrte u krug nekoliko puta.
Kod kandidijaze simptomi se posle terapije brzo popravljaju, a kasnije može da se javi ponovo, dakle nije kao kod tebe - uvek crveno i suvo, već dolazi do potpunog izlečenja relativno brzo, ili se stvari vrte u krug nekoliko puta.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Dakle, ne brini ništa, zdrav si. Koristi blage sapune, možeš povremeno i pantenol krem i to bi bilo to.Dakle da malo citiram sam sebe napisao: Uradi briseve i ukoliko su negativni onda je verovatno reč o malo osetljivijoj koži, a to ne zahteva neko posebno lečenje, samo dobru higijenu.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Re: Dermarovenerolog pomagaj!
E i ja imam frku sa tisonovim vec duze vreme ... NEZNADEM jel si uspeo da sredis sa tim ... ja sam pokusavao razna sredstva ali ne ide bas najbolje tj ne ide uopste ...moze neko da mi pomogne sta bi mogao da probam makar da ublazim ove zlezde ?