Delimicna Fimoza

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
V for Vendetta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 23, 2014 2:59 pm

Delimicna Fimoza

Post od V for Vendetta »

Pozdrav!

Imam 20 godina...iz Nisa sam...i mislim da imam delimicnu fimozu?

Naime u opustenom stanju,40-50% erekcije mogu prevuci kozicu...a 80-90% erekcije sam imao problem previcu kozicu...posle citanja nekoliko tema ovde...radio sam prevlacenje 5 minuta 2 dana....i sada skoro do kraja mogu prevuci kozicu cak i pri skoro totalnoj erekciji.

Moje pitanje je gde u NISU mogu da odem kod doktora da se posavetujem da li je moguce ovo resiti prirodnim putem ili ne?

I da li da nastavim sa ovim vezbama?
V for Vendetta
Novi član
Novi član

Re: Delimicna Fimoza

Post od V for Vendetta »

V for Vendetta napisao:Pozdrav!

Imam 20 godina...iz Nisa sam...i mislim da imam delimicnu fimozu?

Naime u opustenom stanju,40-50% erekcije mogu prevuci kozicu...a 80-90% erekcije sam imao problem prevuci kozicu...posle citanja nekoliko tema ovde...radio sam prevlacenje 5 minuta 2 dana....i sada skoro do kraja mogu prevuci kozicu cak i pri skoro totalnoj erekciji.

Moje pitanje je gde u NISU mogu da odem kod doktora da se posavetujem da li je moguce ovo resiti prirodnim putem ili ne?

I da li da nastavim sa ovim vezbama?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

mozes nastaviti jos neko vreme sa tim vezbama, pri masturbaciji kozicu svlaci sto vise prema korenu...cilj je da kozica moze i u maksimalnoj erekciji potpuno da se svuce sa glavica...ako ne uspes da to skroz olabavis vezbom, javi se na pregled urologu, prvo kod lekara opste prakse da ti napise uput za urologa...
V for Vendetta
Novi član
Novi član

Post od V for Vendetta »

Dr011 napisao:mozes nastaviti jos neko vreme sa tim vezbama, pri masturbaciji kozicu svlaci sto vise prema korenu...cilj je da kozica moze i u maksimalnoj erekciji potpuno da se svuce sa glavica...ako ne uspes da to skroz olabavis vezbom, javi se na pregled urologu, prvo kod lekara opste prakse da ti napise uput za urologa...
Hvala na odgovoru!

Medjutim...preterao sam gore kada sam napisao da pri skoro totalnoj erekciji mogu prevuci kozicu...jer ne mogu uopste :(

Stvorile su mi se male ranice na kozici(iako su vezbe dosta lagane i bez preterivanja)...i mislim da imam "viska" kozice gde cak i kod 40-50% erekcije izgleda da je ima vise nego sto treba.

Prilicno sam siguran da cu morati da se obrezem...tako da cu za koji dan da idem i kod drzavnog a i kod privatnog doktora ovde u Nisu za savet...sta i kako.

E sad moje pitanje je koja je razlika izmedju potputnog i delimicnog obrezivanja?
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Razlika je samo u tome koliko se kožice ostavi.

Izbor zavisi od tvoje kožice i penisa, ličnog izbora, kao i samog hirurga jer ne rade svi delimično.

Što se samog oporavka tiče nema neke razlike.
Odgovori