DECKO SA KOMPLEKSOM TRAZI POMOC
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
DECKO SA KOMPLEKSOM TRAZI POMOC
da li ima nekog ko moze na neki nacin da mi pomogne...Imam 18 god imam problem sto mi penis i nije bas za pohvalu dugacak i sirok...dug je oko 16 a sirok oko 2,5-3....to mi je jedan od kompleksa. Drugi problem mi je sto prilikom seksualnog odnosa prebrzo svrsim...imao sam dosta seksualnih odnosa ali to se ne popravlja...cim malo odmorim i opet mi se digne onda je druga prica,izdrzavam dosta dugo ali zbog onog prvog puta me je jako sramota...ne znam da se uzdrzim....koliko je uopste prosecno vreme koje decko treba da izdrzi?molim vas da mi neko da neki savet sto pre..hvala unapred
A što bi ti uopšte imao kompleks od toga što ti je penis 16 cm ? Šta misliš da je kod drugih veći ? Ima ih ali su u manjini a osim toga tek ti je 18 i šta hoćeš ?
Što se tiče brzog svršavanja ni to nije ništa nenormalno u tvojim godinama ! Tebi barem drugi put traje malo duže, a meni je dok sam bio tvojih godina to drugi put trajalo samo malo duže od prvog puta. Treći ili četvrti put mi je već trebalo vremena.
Kad reče ovo treći i četvrti put setih se tih vremena, au jest bilo lepo samo me to interesovalo na ovom svetu
!
Dakle nemaš razloga ni za kakve komplekse a uživanje u sexu i njegovo učenje i predigru stičeš s vremenom gledajući šta partnerki odgovara ili razgovarajući sa njom o tome i tako se tu napreduje !
Eto, nadam se da sada više nećeš imati razloga da budeš iskompleksiran
!
Što se tiče brzog svršavanja ni to nije ništa nenormalno u tvojim godinama ! Tebi barem drugi put traje malo duže, a meni je dok sam bio tvojih godina to drugi put trajalo samo malo duže od prvog puta. Treći ili četvrti put mi je već trebalo vremena.
Kad reče ovo treći i četvrti put setih se tih vremena, au jest bilo lepo samo me to interesovalo na ovom svetu

Dakle nemaš razloga ni za kakve komplekse a uživanje u sexu i njegovo učenje i predigru stičeš s vremenom gledajući šta partnerki odgovara ili razgovarajući sa njom o tome i tako se tu napreduje !
Eto, nadam se da sada više nećeš imati razloga da budeš iskompleksiran

Zdravlje je najveće bogatstvo !
daj bre choveche opusti se! Ne zavisi to toliko od tebe, zavisi delom ali ako ona/one ne umeju da kazu sta vole a sta ne ili mislis da te lazu- u fazonu do jaja si im jebac a nisi, to je samo njihov problem i zalim takve devojke. Ja znam sta volim a sta ne, kad mi se ne jebe ne jebem se a kad se jebem Uvek svrsim i to u rekordno kratkom vremenu 

Demijane to o čemu ti pričaš nema blage veze ! Žena može da svrši i sa penisom od 3 cm ili sa flomasterom ako baš hoćeš a flomaster je daleko tanji od tvog penisa. Problem kod tvog godišta je što vi nemate pojma ni o čemu i mislite da je stvar u kvantitetu a ne u kvalitetu.
Broj devojaka sa kojima si bio nema toliko veze sa dobrim sexom. Ti , a i tvoje devojke to ne doživljavate na pravi način očigledno. Imati sex sa nekim ne znači i uživati u njemu. Znači tebi može da bude jako privlačna devojka sa malim grudima , jako mršava ili debela i da ti uživaš sa njom više nego sa bilo kojom drugom pa tako i njoj nije bitno koliko ti je dug ili debeo ako ima hemije medju vama. Čitav problem kod vas današnje omladine što je vama bitno da se "kresnete" bez ikakvih emocija. Znači da bi sex, a pod tim podrazumevam vodjenje ljubavi imalo smisla onda mora da postoji hemija sa obe strane i sa tvoje i sa njene strane i da želite da to uradite i da jedva čekate na to , što bi rekli gorite od želje da ste zajedno !
E, sada što ništa nije kao nekad ja vam nisam kriv , ali siguran sam da ćeš jednom naći ono što sada tražiš a misliš da to ne postoji pa si iskompleksiran zbog toga a bez razloga.
Znači kad imaš pravi sex to osetiš i ne treba niko to da ti kaže !
Lepo ti je rekla maki !
Broj devojaka sa kojima si bio nema toliko veze sa dobrim sexom. Ti , a i tvoje devojke to ne doživljavate na pravi način očigledno. Imati sex sa nekim ne znači i uživati u njemu. Znači tebi može da bude jako privlačna devojka sa malim grudima , jako mršava ili debela i da ti uživaš sa njom više nego sa bilo kojom drugom pa tako i njoj nije bitno koliko ti je dug ili debeo ako ima hemije medju vama. Čitav problem kod vas današnje omladine što je vama bitno da se "kresnete" bez ikakvih emocija. Znači da bi sex, a pod tim podrazumevam vodjenje ljubavi imalo smisla onda mora da postoji hemija sa obe strane i sa tvoje i sa njene strane i da želite da to uradite i da jedva čekate na to , što bi rekli gorite od želje da ste zajedno !
E, sada što ništa nije kao nekad ja vam nisam kriv , ali siguran sam da ćeš jednom naći ono što sada tražiš a misliš da to ne postoji pa si iskompleksiran zbog toga a bez razloga.
Znači kad imaš pravi sex to osetiš i ne treba niko to da ti kaže !
Lepo ti je rekla maki !
Zdravlje je najveće bogatstvo !