Cudna stvar - pomozite
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 11, 2007 4:19 pm
Cudna stvar - pomozite
Pre jedno pola godine usled odnosa, nakon svrsetka morao sam penis ne obrisan vratiti u gace, i on se zalepio pomocu stvrdnute sperme, kad sam ga posle odvojio kao da sam pocepao neku tanku kozicu na glavicu, i potom se ceo glavic tako da kazem oljustio. Ta tanka kozica kao da pocinje opet da se obrazuje ali usled pranja i odnosa, ponovo se oljusti. Neprijatnog je mirisa i od skoro je pre mokrenja pocelo da curi neka bela smesa slicna spermi. Sta je to i kome bi trebao da se obratim?
Hvala unapred!!!
Hvala unapred!!!
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
-
- Novi član
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
-
- Novi član
Čoveče da li je moguće da se zalepio od spermePre jedno pola godine usled odnosa, nakon svrsetka morao sam penis ne obrisan vratiti u gace, i on se zalepio pomocu stvrdnute sperme, kad sam ga posle odvojio kao da sam pocepao neku tanku kozicu na glavicu, i potom se ceo glavic tako da kazem oljustio.

Ok, bio sam kod dermatovenerologa i on kaze da ne vidi nista
Pa i ne može da ti vidi ništa, jer mora da proveri da bi znao a to se radi tako što će da ti urade bris glansa i uretre a pretpostavljam da si tek sada zbunjen jer ti nije rekao ni koje analize da uradiš. Ako mene pitaš pasovao si bakteriju enterokokus a bogami i klamidiju ( ureaplasmu i/ili mikoplazmu )! Nisam doktor ali znam slučaj sličan tvom !
Bolje da ga nisi ni vadio iz gaća i drugi put koristi kondome a pogotovo u seksu tipa "na brzaka" i ako si samo to zaradio smatraj se srećnim jer imaš simptome za razliku od drugih !
Možda ne bi bilo loše da promeniš lekara ima ih raznih !
Zdravlje je najveće bogatstvo !
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
-
- Novi član
Sta je ureaplazma i mikoplazma? Ja sam jednom radio kontrolu na isto i bilo je sve negativno, istovremeno kad sam imao iz istog brisa lazno negativne rez. za hlamidiju. Pitam lekara sta je ureaplazma i mikoplazma, on odgovori to je isto nesto opasno kao hlamidija i moze da ti izazove chaos u organizmu. Doktore, svaka cast, objasnio mi je do detaljaVragolasta Amfibija napisao: Potrebno je da uradi bris glansa,bris uretre,pregled na hlamidiju,mikoplazmu i ureaplazmu.
.

Pitanje: Da li test na ureaplazmu i mikoplazmu moze isto biti lazno negativan kao za hlamidiju? Kako se ureaplazma i mikoplazma leci? Da li sa antibioticima kao i hlamidija?
Hvala.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
-
- Novi član
- Vragolasta Amfibija
- Moderator