cudna sperma!?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
lanac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 03, 2008 7:28 pm

cudna sperma!?

Post od lanac »

ovako-primetio sam da mi se u spermi,pored onog standardnog tecnog dela javljaju grumeni sperme onako pihtijastog oblika(niti tecne niti cvrste)...Obicno ih primetim samo ukolko nisam imao odnos 1 ili 2 cela dana...imaju pomalo zuckastu boju i lice mi na mesavinu sperme i mokrace ali me je uplasilo to sto su u pihtijastom stanju...
Da li je ovo neki problem i kome da se obratim???

unapred hvala
mani
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 10:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

sta cu ?

Post od mani »

Evo i meni posle lecenja od hlamidije i drugih infekcija....Sperma prilikom ejakulacije izlazi u tankim dugim "nitima', viskozna, gusta.. desava se vec 2-3 meseca pa me brine .Radio sam spermokulturu "nema nista", nemam nikakve druge simptome..Mislim se da uradim spermogram, pa je moje pitanje da li bi spermogram pokazao uzrok problema?Ili je ovako nesto "normalno" ili sta????
nista
lanac
Novi član
Novi član

Post od lanac »

e bas tako je i meni...mada,ja nisam skoro bio bolestan niti bilo sta slicno...
da li je to normalno???kome da se obratim ukoliko je to problem???
mani
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 10:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

?

Post od mani »

Pisano je na forumu o slicnim stvarima nisam nasao nista konkretno za nas problem, moze biti upala, od leukocita, ..., nedovoljno praznjenje , ishrana, svasta.. Jedino nam ostaje da molimo znalce za odgovor. Pa hajde molimo za odgovor..?
nista
lanac
Novi član
Novi član

Post od lanac »

ja mislim da je uzrok nedovoljno praznjenje jer znam da sam retko,bas retko imao odnose...mada moguce je i ovo za upale...

AJDE JOS JEDNOM-MOLIMO ZA ODGOVOR!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

pokusaj cesce praznjenje--makar,, DESANKA,,
francez
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 5:12 pm

Isti slucaj

Post od francez »

Isto i kod mene mada u mom slucaju nije praznjenje u pitanju i sperma mi je pihtijasto bele boje koja izlazi u nitima pomesana sa providnom tecnoscu. Negde sam procitao nesto vezdno za slepljivanje spermatozoida, da se lepe jedan za drugog ili tako nesto? Valjda ce neko da nam odgovorg?
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Dokon um je djavolje igraliste :roll: :roll: :roll: ......... savrseno je normalno da sperma izlazi u obliku koaguluma tj tih pihtijastih formacija o kojima govorite ,da bi kasnije u zenskim polnim odvodima koagulumi rastvorili a spermatozoidi radili svoj posao.E ako je sperma promenila boju ,ako je zuta,neprijatnog mirisa ili sa prisustvom krvi to nalaze dalja ispitivanja.
lanac
Novi član
Novi član

Post od lanac »

hvala puno! :wink:
Odgovori