Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
neSavesni napisao:Evo da javim. Kaze urolog da imam blagu upalu, prostatitis, prepisao mi je Bactrim 10 dana po 2 tablete i da se cuvam prehlade. Kontrola samo u slucaju nepopravljenog stanja. Neki komentar?
Evo mog komentara : prostatitis baktrimom 10 dana?nece moci.Baktrim se koristi jer se jedini od antibiotika kumulira u tkivu prostate.Zato je on lek prvog izbora za prostatitis.Ali,tek ako se koristi misec dana,a ne 10 dana.
Kontrola u slucaju nepopravljenog stanja?Katastrofa.Kontrola je OBAVEZNA nakon antibiotske terapije i to sa laboratorijskima nalazima.Prosto,da se vidi da li je terapija delovala.Ukoliko se stanje poboljsalo,to jos uvek ne znaci da su bakterije unistene.Tada proces prelazi u hronicni.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Pitao sam doktora za kontrolu, kaze ne treba ni posle terapije. Dobro, pitam za 6 meseci ili vise, kaze nije potrebno ako se popravi stanje. Meni je bilo cudno sto kaze 2 tablete ujutro kao i uvece. A prosli put mi je doktor(ne isti) rekao da je bactrim jak lek?!
Video sam na pijaci brusnicu, kaze prodavac da je samo susena, nije cedjena. U kom obliku da je konzumiram, da ima bolji efekat? Ili mozda tablete brusnice?
Hvala na odgovorima, nisam mogao ranije da se javim, crkao mi komp
kontrola je potrebna da bi se pratio ucinak bactrima, kao i ponovni nalazi....ne znam sta je tu s tim kolegom....
mozda su velike guzve pa.....
najbolje se pokzala Brusnica forte od Natural Wealth , 50 kapssula , uzimate 1x uvece, a za prostatu Prosta-meto kapsule 2x1 , to je sve na prirodnoj bazi...cajevi nece odmoci, a posebno preporucujem čajeve od Instituta Josif Pančić