Cudan osecaj?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 01, 2015 2:31 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Cudan osecaj?
Pre mesec dana javio mi se cudan osecaj u, cini mi se, mokracnom kanalu, ne znam kako bih ga opisao. Kada sedim jos vise to osetim i gore je nego kada stojim, kao npr, (muskarci ce znati) osecaj nelagode ili teze mokrenje prilikom erekcije ili ako se naglo prekine mokrenje, kao da mi nakon mokrenja ostane jos malo mokrace ili nesto zaglavljeno u kanalu. Najcesce nakon masturbacije ovo osetim, tj ako se zaredja vise nakon kraceg vremena. Nekad je osecaj jaci, nekad slabiji, u sustini nije bol niti ogroman problem, nemam problem sa erekcijom, ejakulacijom, mokrenjem, ali kad znam da osecam to nesto pitam se sta bi moglo biti, a ne ide mi se kod doktora jer realno ne smeta mi previse, a i u nekim danima ne osecam nista, pogotovo ako ne razmisljam o tome, onda kao i da nestane :S
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Cudan osecaj?
Мислим да је то нормално.
-
- Novi član
Pa ne znam, imam 25 godina, a cini mi se da se to desava prvi put da toliko traje. Nije konstantno, ali malo malo pa osecam to. Videcu jos kako izgleda i koliko ce trajati, ali me zanimalo sta li je. Jutros i juce ujutro gotovo skroz normalno i onda predvece se pojaca i vise osecam.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Чак и сама столица када се креће кроз дебело црево може да врши притисак на простату и мокраћну бешику па да изазива разне ефекте.
-
- Novi član
Tjah, ne znam, nadam se da je bezazleno. Hvala u svakom slucaju, praticu pa se javim.
istripovao si druze, sve je ok sa tobom
-
- Novi član
Ma sigurno me to "grebe", ne bi se cimao da nisam osetio promenu, samo nadam se da je glupost :s
-
- Novi član
Imao sam pauzu od seksualne aktivnosti 2-3 dana i danas nisam imao nikakvih problema, medjutim nakon masturbacije (15ak min posle toga) opet javilo nesto slicno, kao da je prostata. Tako mi deluje, osecam pri sedenju promenu i za nijansu teze mokrenje, nista drasticno, ali me cudi da se tako cesto pocelo desavati u poslednje vreme. 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Можда имаш упалу простате. Погледај савете које сам поставио на мој сајт http://* у Савети, Здравље па под Простата...
-
- Novi član
Probacu, mada evo od jutros opet sve normalno, kao da se nista nije desilo.
Inace vrlo moguce da sam negde pokupio nazeb, pogotovo preko stopala, samo se sad bojim da ne predje u hronicno. U tom slucaju, da li ima izlecenja?
Inace vrlo moguce da sam negde pokupio nazeb, pogotovo preko stopala, samo se sad bojim da ne predje u hronicno. U tom slucaju, da li ima izlecenja?
-
- Novi član
http://www.topix.com/forum/med/urology/ ... 2U8AEEE7FI
Procitao sam recimo pola teme, uglavnom ispada stvarno da je normalno, medjutim nisam apstinirao nijednom duze od nedelju dana da vidim oce li proci. Probacu sad tako, ako ostane mozda odem kod urologa, mada isli su ljudi i nista im nije nadjeno.
Procitao sam recimo pola teme, uglavnom ispada stvarno da je normalno, medjutim nisam apstinirao nijednom duze od nedelju dana da vidim oce li proci. Probacu sad tako, ako ostane mozda odem kod urologa, mada isli su ljudi i nista im nije nadjeno.
-
- Novi član
Jel moze neka preporuka ako je u pitanju infekcija pre nego odem kod urologa ili ako je samo iritacija. Sta ima prirodno bezopasno da mogu uzeti, brusnica, uva? Koje doze, koliko dana?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Написах ти горе.
-
- Novi član
Caj od mlecike? Pretpostavljam da ne mogu nastetiti ako probam?
-
- Novi član
Mogu li uporedo sa cajem od brusnice?