pozdrav, trebam Vašu pomoć
priča ide ovako: sex bez kondoma sa tadašnjom curom. tijekom jednog takvog odnosa osjetio sam peckanje ispod glavića na onom pregibu. cura se požalila da i ona osjeća nešto slično, al njen doktor joj je reko da je to od nekih antibiotika koje pije, u međuvremenu joj je prestalo to, meni nije...
znači - primjetio sam da se pojavilo crvenilo i peckanje tijekom nezaštićenog odnosa. u ljekarni sam kupio canasten kremu - ali crvenilo i svrab se proširilo, čak sam dobio i neku malu krasticu.. doktorica mi je rekla da prestanem sa canastenom i dala mi je mast za oči - maxitrol. ta mast je ublažila i sakrila crvenilo i svrab, al mi je izblijedila kožu penisa na mjestu gdje sam mazao. prestao sam koristit tu mast i sve se činilo kao da je uredu. tada sam ponovo imao sex bez kondoma sa istom curom i ponovo osjetio isto peckanje i isto crvenilo... vrlo neugodno...
otišao sam obavit SVE pretrage kod doktora - bris uretre je negativan - sve je uredu!??
ejakulat i mokraća - te nalaze još čekam, ali i na venerologiji su mi rekli da vjerojatno nikakva bakterija nije - pošto je bris negativan - odnosno da sam zdrav!!?? da je to neki dermatitis, osjetljiva koža, bla bla bla, vjerojatno genetski, bla bla.. nagađanja... :\
nemam nikakv isjedak ni ništa - samo me muči CRVENILO I SVRAB na onom pregibu ispod glavića i malo po kožici....
molio bih pomoć
hvala!
crvenilo i svrbež na penisu :\
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: crvenilo i svrbež na penisu :\
Генетски - каква будалаштина. Јавља ти се после односа са девојком - значи она је узрок. Какви гени. Свашта.
Ако ти је Макситрол помогао, а он је антибиотик, значи да су биле бактерије. Очигледно их добијаш од девојке.
Брис уопште није поуздан. Како их данас узимају, пре би умро него што би ти нешто нашли. Приликом узимања бриса мора јако да се притисне на место са кога се брис узима и добро истрља. После тога подлога на којој се хране бактерије мора да буде исправна итд.
Када имаш однос и користиш кондом немаш таквих проблема, јел? Све је очигледно. Питање је само како се решити бактерија код твоје девојке.
Експеримента ради, можеш да пробаш главић да умочиш у раствор соде бикарбоне (кашичица на чашу млаке воде) и држиш га пар секунди, без накнадног испирања. Наравно, кожицу треба да повучеш како би течност свуда прошла. Сода бикарбона је базна и убија све бактерије и гљивице.
Ако ти је Макситрол помогао, а он је антибиотик, значи да су биле бактерије. Очигледно их добијаш од девојке.
Брис уопште није поуздан. Како их данас узимају, пре би умро него што би ти нешто нашли. Приликом узимања бриса мора јако да се притисне на место са кога се брис узима и добро истрља. После тога подлога на којој се хране бактерије мора да буде исправна итд.
Када имаш однос и користиш кондом немаш таквих проблема, јел? Све је очигледно. Питање је само како се решити бактерија код твоје девојке.
Експеримента ради, можеш да пробаш главић да умочиш у раствор соде бикарбоне (кашичица на чашу млаке воде) и држиш га пар секунди, без накнадног испирања. Наравно, кожицу треба да повучеш како би течност свуда прошла. Сода бикарбона је базна и убија све бактерије и гљивице.