Crvenilo u gornjem delu penisa POMOZITE!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Suvenir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 24, 2012 3:22 pm

Crvenilo u gornjem delu penisa POMOZITE!!!

Post od Suvenir »

Pozdrav, imam 14 godina. Naime, jednog dana me je poceo boleti penis. Nisam znaos sta je, dok za 10 dana nisam video crvenilo koje se nalazi dok je odvrnut penis (da se vidi glavić) da je tačno ispod glavića, kad je zavrnut onda se nalazi pri vrhu to crvenilo. Kada mi je penis u fazi erekcije boli me i posle toga kad se spusti još 20 minuta. Ovako me ne boli osim ako ga pipam. Da li je to zbog masturbacije ili zbog neke infekcije? Pomozite mi !!
Suvenir
Novi član
Novi član

Re: Crvenilo u gornjem delu penisa POMOZITE!!!

Post od Suvenir »

Još nešto, još se nije desila ejakulacija jer sam skoro ušao u pubertet, i za vreme ovih bolova sam dva puta masturbirao i to crvenilo je posle masturbacije bilo mnogo crvenije.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

verovatno je samo iritacija usled masturbacije, pauziraj par dana dok se to ne smiri, odrzavaj dobro higijenu...ako se ne smiruje javi se na pregled da se proveri ima li mozda neke infekcije...treba videti ima li nekog problema sa kozicom (tesna kozica) koji povecava iritaciju...
ako si skoro usao u pubertet desice se i ejakulacija...
najbolje je da se javis na pregled da se proveri da li je sve ok, ovako na slepo se ne moze nikad dati najbolji savet...
Suvenir
Novi član
Novi član

Post od Suvenir »

Da li da odem kod skolskog lekara ili urologa?
I da, malo mislim da mi je crveno oko otvora gde mokrim.
Suvenir
Novi član
Novi član

Post od Suvenir »

Zaboravio sam da pitam, da li je masturbacija stetna? I malo bi mi bilo neprijatno da lekar kaze roditelju da je to izritirano zbog masturbacije...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

А зашто би лекар рекао родитељу?
Suvenir
Novi član
Novi član

Post od Suvenir »

Pa ne znam, mislio sam da to tako ide, posle pregleda udje roditelj i doktor mu kaže to je zbog toga.
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

ne, nije stetna...od toga ne treba da se stidis, to je nesto sto se ocekuje da najnormalnije postoji kod svakog...pa i roditelju su sami prosli kroz sve te faze... :) i ako doktor kaze nesto reci ce da nema infekcije, da je sve u redu, i to je to...takodje ce proveriti i to sto spominjes za pubertet, taman ce videti da li sve ide kako treba...uvek je najbolje proveriti bilo kakav problem da imas, i odlaska lekaru se ne treba nikad ustrucavati, zdravlje na prvom mestu... :)
Suvenir
Novi član
Novi član

Post od Suvenir »

Hvala puno na pomoći. Mazao sam ja i sa pavlićevom mašću i sa flugocidom i na kraju sam mazao nistatin (to su mi rekli roditelji jer misle da je infekcija), ali ništa se nije promenilo, tako da ću ja za par dana otići u Euro Medic kod urologa. Hvala još jednom i na pomoći i na ohrabrenju.
Suvenir
Novi član
Novi član

Post od Suvenir »

Pozdrav, nisam bio kod urologa, ali sam svratio kod školskog lekara koji mi je rekao da je to infekcija zbog ne istresanja penisa posle mokrenja. Prepisala je Enbecin antibiotik koju mazem već 5 dana, ali se nije povuklo.
Jedan dan sam masturbirao i sledeći dan me je boleo penis, ali kad je prošao taj dan a da nisam masturbirao sledećeg dana me nije ništa bolelo, al sam i dalje imao to crvenilo i nije me bolelo osim na dodir.
Nisam siguran al mislim da je vena koja se nalazi sa desne strane malo uocljivija i zelenija, mada nisam siguran, mozda je i to bilo tako pre al nisam obraćao pažnju.
Šta da radim?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

ta vena normalno postoji na penisu...ako se ne radi o bakteriskoj upali ta krema nece pomoci...najverovatnije je iritacija...dobra higijena i izbegavanje iritacije...pauziraj nekoliko dana, dok se skroz ne smiri...imas li neki problem sa kozicom, da li je malo tesnija u erekciji?
Suvenir
Novi član
Novi član

Post od Suvenir »

Mislim da ne, ako mislite da ima problema da trebam na obrezivanje, još kao mali sam normalno mogao da svučem kožicu penisa, tako da mislim da nemam problema sa tim.
Stopiraću sa masturbacijom a ako duže vreme se ne povuče, znaću da nije uzrok masturbacije.
Ovo mi je 5-i dan kako mažem tako da više neću.
Možda je problem zapuštene higijene, jer ja sam retko prao pre dok mi se ovo nije stvorilo.
Ovako me boli samo dok je u fazi erekcije, jer mi se dosta puta na dan "digne" bez razloga. "Kao da me iznutra boli"
Ako me ne prestane otići ću kod dečijeg urologa. Da li znate nekog privatnog dečijeg urologa, tipa Ristić.
Suvenir
Novi član
Novi član

Post od Suvenir »

Pozdrav, bio sam kod urologa. On mi je rekao da je ona resica (koja povlaci glavić na dole) malo manja, a posto sam ja tek usao u pubertet da sacekam godinu dana da mi se malo razvije penis, i ako se ne bude to smirilo da dodjem na lokalnoj anesteziji da mi odseku tu resicu.
Takodje za to crvenilo je rekao da nije ništa, da 3 puta dnevno držim u kamilici penis.
E sad je moje pitanje da li smem da masturbiram?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

smes naravno...jedino nemoj bas da preterujes da se ne povredis, i odrzavaj redovno higijenu...
Suvenir
Novi član
Novi član

Post od Suvenir »

A koliko mislite da nije preterano?
Odgovori