Postovani,moj problem je sledeci,sa devojkom sam oko dve godine,i imali smo odnos pre nekih mesec dana bez zastite,posle toga nekoliko tackica mi je iskocilo na glansu,nestale su kroz nekoliko dana,i sledece nedelje kad smo imali odnos opet su se pojavile,e sad ona je kod doktora bila,i dijagnoza-upala mokracnih kanala i dole,radila je tada bris i mokracu,i sve je u redu,medjutim ona tu upalu leci vec pola godine,a njen doktor mi je posavetovao triderm da mazem i ja sam ga mazao i cim namazem sledeci dan vec bude sve u redu-nestanu tackice,medjutim kad dodje do erekcije polni organ se zacrveni jako sada,a u pocetku su se samo te tackice primecivale u spomenutoj erekciji,i bio sam kod dermatologa i dobio nistatin da mazem uvece jednom i gentamicin ujutru,s tim da ispirem bornom kiselinom,e sad doktorka rece nista opasno,kao narusena je baznost na sluzokozi usled odnosa sa devojkom jer ona ima tu upalu,i napisala mi je u dijagnozi balanitis st post infectio bacterialis,ali mnogo je neugodno videti u erekciji to crvenilo.Verovatno cu uraditi bris glansa uskoro,ali nemam nikakvo peckanje,svrab,neprijatan miris,neke bele sekrete ili da npr te tackice koje su sad sitnije i vide se kroz crvenilo pucaju itd,nista slicno.A zaboravih da napomenem da to crvenilo nije bilo toliko izrazeno dok nisam u utorak poceo da mazem,posle pregleda sa ove dve kreme,vec samo su se tackice vidjale pre erekciji.Stvarno me panika hvata,pa bih zamolio ako moze savet oko ovoga.Hvala unapred.
1.Dal mora da se iskljuci masturbacija u toku mazanja ovih krema,zbog iritacije koze?
2.Da li je to opasno,tipa da se moze preneti nekom preko peskira itd?
3.Da li neko zna sta je to uopste -balanitis i nesto o tome?
Crvenilo na glansu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija