Crveni pecati na glansu. OCAJAN SAM!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Crveni pecati na glansu. OCAJAN SAM!
Pozdrav! Zovem se Bojan i iz Negotina sam. Evo vec skoro godinu dana kako imam problem sa crvenim pecatima i tackicama na glavicu, pracenim peckanjem, bolom i povremenim perutanjem. Naime, prve promene na glavicu sam primetio jos u januaru 2012. godine. Bila je to manja crvena nepravilna tackica koja me je pekla. Prilikom seksualnih odnosa stanje se uvek pogorsavalo i iritiralo mi je mesto na glavicu gde je prisutno crvenilo. Crvenilo sada ima izgled nepravilnih pecata, sto manjih sto vecih i kao da je prekriveno tankim slojem pokozice koja se presijava pod odredjenim ugolom svetlosti (slicno kao glazura) i ponekada se peruta u vidu krupnijih delova pokozice. Posle seksualnog odnosa stanje se uvek pogorsava, te tada imam jace bolove i peckanje, a uz to crvenilo postaje mnogo izrazenije, cak do te mere da izlgleda kao ziva rana, tako da narednih nedelju dana ne smem ni da pomislim na intimne odnose. Imam stalnu partnerku vec godinama, ona se kontrolisala i sve je u redu sa njom. I kada nemam intimne odnose pecati su prisutni uz povremeno peckanje i nelagodnost. Posecivao sam dermatologa u Negotinu kao i urologe i to ne znam ni sam koliko puta. Isao na preglede, vadio briseve sa glansa, iz uretre, davao mokracu nekoliko puta, sto u Negotinu sto u Zajecaru. Rezulatati su uvek bili negativni na bakterije i gljivice. Jedino mi je u mokraci konstantovano da imam povisene kristale mokracne kristale. Povremeno kada mokrim osecam pecenje i nelagodnost. Mazao sam sa svim i svacim, pio neke antibiotike 5 dana, (zamena za inekcije) i sve to, naravno uvek uz recept urologa i dermatologa. Nista od svega toga mi nije pomoglo. Postajem ocajan. Ne znam sta mi je, a to izgleda ne znaju ni ovdasnji doktori. Molim za pomoc, preporuku u svakom vidu. Unapred zahvalan! Pozdrav!