crvene tackice samo pri erekciji...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
crvene tackice samo pri erekciji...
kao sto rekoh, pojavljuju mi se crvene tackice i crvenilo samo pri erekciji. radio sam bris glansa i bris uretre, test na hlamidiju i davao sam mokracu ( cini mi se da se zove urinokultura ) i sve je bilo u redu.... sta bi moglo da bude? hvala unapred
Re: crvene tackice samo pri erekciji...
crvene tackice mi se pojavljuju na glavicu...izimizi napisao:kao sto rekoh, pojavljuju mi se crvene tackice i crvenilo samo pri erekciji. radio sam bris glansa i bris uretre, test na hlamidiju i davao sam mokracu ( cini mi se da se zove urinokultura ) i sve je bilo u redu.... sta bi moglo da bude? hvala unapred
jos jedno pitanje. pise mi da patogene klice nisu nadjene, ynaci li to da nemam ni kandidu, ili ya to mora poseban test da se radi
trebalo bi da su i to radili, dakle iskljucena je infekcija...mozda se radi o normalnoj teksturi tvog glavica, ili primecujes jednostavno kapilare, ili se radi samo o nekoj iritaciji...imas li mozda problem sa tesnom kozicom?
mozda malo, nemam prolema da je prevucem, ali imam malo da je vratim dok je pri erekciji...
moguce je da dolazi do iritacije zbog te tesnije kozice, a mozda je cak sve to potpuno uredu, dok se ne vidi ne moze se nista reci...trebalo bi bez teskoca i da je svlacis i da je navlacis...ako imas bilo kakvih problema od strane kozice (posebno pri odnosima) onda bi to trebalo resiti...
razgovarao sam ja vec o tome sa nekim doktorima, i rekli su mi uglavnom da ako mi to nije bas problem, tj da ne mogu da prevucem, da ne treba nista da radim. a gde god da sam ja citao, preporucuje se da to resim hiruskim putem. pa sad ne znam, i nista mi nije jasno....a i mrzi me vise da se vucaram po doktorima i da mi kazu da je sve u redu..i tako... hvala vama u svakom slucaju!!! verovatno cu na kraju otici kod privatnika i insistirati da mi to iskasape 

najbolje to mozes da procenis sam...ako nemas nikakvih problema (pogotovo dakle pri odnosima) onda ne treba naravno dirati nista, a ako imas bilo kakvih smetnji onda ne treba da ih trpis...proceni situaciju, pa odluci sta je najbolje!