MOLIM ZA POMOC Vragolasta Amfibija!!!!!!
Ovako bice ovo podugacak clanak...

Sa devojkom sam u monogamnoj vezi vec 2godine i 7 meseci...i ona je meni prva i ja sam njoj prvi
Pocelo je pre skoro godinu dana,ne secam se tacno da li posle odnosa sa devojkom ili posle mastrubiranja,ali pojavilo mi se crvenilo i crvene tacke po glavicu,svrbelo me je i nije peckalo koliko se secam!U pocetku nisam obracao paznju na to javljalo se i brzo prolazilo..otprilike kad se pogorsa mi prestanemo sa odnosima na jedno nedelju dana dok se ne izgubi i onda nastavimo ali opet se javljalo...i tako par meseci sve sam mislio izgubice se to je mozda zbog iritacije...posto sam dosta mastrubirao i posle mastrubiranja mi je izlazilo ,cinimi se vise nego posle odnosa sa devojkom! I odem ja na net i nadjem neke neke stvari i vidim da posledice mogu biti ozbiljne,lekar opste prakse me uputi kod dermatologa i on mi prepise Elocom mast 7-8 dana terapije 2 puta dnevno i bez odnosa!Ta mast mi je malo pomogla, samo mi je crvenilo i crv tacke prolazilo malo brze,nakon 7 dana mi se sve povuklo i vodili smo ljubaav normalno nekih 10ak dana i onda opet,i kako sam mislio da je proslo ono mi se opet vracalo i ja sam mazao...i onda sam opet ostisao kod dermatologa i on me je uputio u Dzordza Vasingtona u Bg- Gradski zavod za kozne i venericne bolesti
Tamo su mi izvadili bris 1 put i nisu nasli nikakve bakterije samo su mi leukociti bili povecani,mislim da su bili dosta povecani! Prepisana mi je krema Triderm!I kontrola za 7 dana na koju ja nisam otisao kad sam budala!
krema mi je pomagala odlicno,kako je namazem u roku od 1 dana i manje mi je sve prolazilo ,ali sam primetio ne sada vec i ranije da mi prilikom erekcije glavic(ne znam strucni naziv)crveni da pocrveni kao da sam ga obojio u crveno,i nakon odnosa mi je veoma crven.I tako stalno nakon odnosa ja namazem i on bude ok,ali sam pikmetio da mi posle mastrubiranja ma makar to i bilo 5 sekundi da mi se javljalo crvenilo i svrab i crv tacke u toku dana!Triderm sam koristio ne savaki dan ali kad zatreba jer mi je pomagao i sve se gubilo nakon mazanja.
Poisto nisam bio kuci nisam otisao na kontrolu i koistio sam kremu triderm skoro 2 meseca i pre nekoliko dana odem ja opet i tamo mi kazu da nisam smeo da je mazem toliko dugo...i odem na 2 bris jer je doktorka sumljala na HLAMIDIJU.
REZULTATI BRISA:
BRIS GLANSA -spore candide nisu nadjene;
PREGLED URETALNOG SEKRETA-Malo plocastog epitela i leukocita
Terapija Gentamycin ung 2xdnevno i Uvin caj
E sad i ja sam se uplasio da nije hlamidija gledao sam simptome i od svega ja imam samo crvenilo i te tacke,mada mi se tacke ponekad i nisu javljale!
Trenutno stanje se poboljsava ali polako u 2 prosla dana mi se stanje malo poboljsalo imam jos uvek crvenilo i na glavicu i na kozici ispod, malo crv tacki i svrab koji es gubi polako..
Doktorka mi je rekla da nije hlamidija,sta mislite vi sta moze biti ovo,toliko dugo se patim sa ovim upadam u depresiju polako ne znam hocu li se izleciti..Taman kad se izgubi ono mi se vraca...ne znam vise sta da radim
PS: Devojka je isla na pregled ginekoloski i mislim da je i ona vadila bris i sve je bilo ok nista nisu nasli...
Molim za odgovor!
Hvala unapred!!!