Crvene tačkice na penisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
coganrm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 29, 2016 12:11 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Crvene tačkice na penisu

Post od coganrm »

Dobar dan, nov sam na ovom forumu tako da ne znam dal postoji već otvorena tema o ovom problemu ali da pocnem.
Imam 18 godina puniji sam malo i zadnji odnos sam imao pre u januaru ove godine. Juče 28.02 tokom tuširanja primetio sam da su mi se pojavile neke crvene sitne tačkice na kozici koja ide preko glavića. Citao sam na nekim stranim forumima da je moguće da je Balanitis i da je uzrok manjak higijene, dijabetes itd. Obično se tuširam 2-3 puta nedeljno, ali zadnjih nedelju dana nisam jer nisam stizao od obaveza i bio sam previše umoran da bih se tuširao. Eh sad ako bi neko mogao sudeci po tekstu da mi kaže šta bi to moglo da bude i kako da se resim toga. Mogu da postavim i par slika nije nikakav problem. Hvala unapred.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Crvene tačkice na penisu

Post od _david_ »

coganrm napisao:Dobar dan, nov sam na ovom forumu tako da ne znam dal postoji već otvorena tema o ovom problemu ali da pocnem.
Imam 18 godina puniji sam malo i zadnji odnos sam imao pre u januaru ove godine. Juče 28.02 tokom tuširanja primetio sam da su mi se pojavile neke crvene sitne tačkice na kozici koja ide preko glavića. Citao sam na nekim stranim forumima da je moguće da je Balanitis i da je uzrok manjak higijene, dijabetes itd. Obično se tuširam 2-3 puta nedeljno, ali zadnjih nedelju dana nisam jer nisam stizao od obaveza i bio sam previše umoran da bih se tuširao. Eh sad ako bi neko mogao sudeci po tekstu da mi kaže šta bi to moglo da bude i kako da se resim toga. Mogu da postavim i par slika nije nikakav problem. Hvala unapred.
ako su crvene tackice na glavicu sitne... proce samo od sebe ... prvo se pojavljuju crcene tackice, posle odredjeno vremena glavic pocinje da se ljusti... i pritom nestaje sve
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

imao sam takav problem , trajao je nekih 10 tak dana, do 2 nedelje
coganrm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 29, 2016 12:11 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od coganrm »

Nisu na samom glavicu nego na kozici koja ide preko glavica
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

coganrm napisao:Nisu na samom glavicu nego na kozici koja ide preko glavica
ne znam ja sam samo na glavic imao, izgledalo je kao jagoda, sto ima one bele flekice, samo kod mene su bile crvrene...
Odgovori