crvena mokraca

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
jelllena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 1:39 pm

crvena mokraca

Post od jelllena »

Naime kad mokrim danas mokraca je crvena,nemam krvi na uloscima...ne pece me nista,ne boli kad mokrim samo boja.Da li je moguce da promeni boju posto sam juce i danas jela cveklu??
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

pa ajde da kazemo da je teoretski moguce ali...meni se u zivotu nije desilo.
Tako da je ipak najbolje da das urin na pregled jer hematurija ne mora da bude samo znak upale ili kamena u bubregu.
To je moj topli i iskren savet !!!!!
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm

Post od Cat »

Moguće je, meni se desilo. Cvekla daje crvenkastu boju urinu - ako prođe za 24 časa to je to.
Korisnikov avatar
vlmedico
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:11 pm

Post od vlmedico »

moguce je,cvekla,neki lekovi i boje mogu promeniti boju i miris mokrace.naravno,nije na odmet jedna kontrola urina,sto je sigurno,sigurno je,da se nesto ne potkrade.poz
okablue
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 6:34 pm

Post od okablue »

I meni se desi od cvekle uvek.Nemoj da je jedes pa ako ne nestane za 1-2 dana pravo kod lekara
jelllena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 1:39 pm

Post od jelllena »

bila je cvekla u pitanju...kada sam prestala da je jedem nestalo je crvenilo za nekih 24h......kad sam je ponovo jela(eksperimentisala sam)mokraca je ponovo bila crvena..tako nemojte da se zacudite za crvenu mokracu ako ste jeli cveklu :wink:
Odgovori