Lekar opste prakse me je sposlao kod urologa, a pre njega na brzi pregled kod interniste..on mi j pomocu rentgena detektovao cistu u levom pasemeniku precnika 9mm.
Osecam napetost u tom levom delu kesice i napetost i povremena probadanja u donjem levom delu stomaka..
Danas je cetvrtak, a urolog moze da me primi tek u ponedeljak zbog guzve i elektronskog zakazivanja.
Moze li mi neko reci moze li to cekanje dovesti do posledica i moze li mi neko prognozirati sta ce urolog preduzeti?
Mnogo sam nervozan i uplasen
Cista u levom pasemeniku
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 05, 2017 2:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Cista u levom pasemeniku
Nije ništa ne brini,neće nista preduzeti Urolog jer nema šta da preduzme,možda ti bude dao neke antibiotike i to je sve i ja sam imo od 7,5mm...Jednostavno moraš više da uposliš devojku il ruku....peraperapera napisao:Lekar opste prakse me je sposlao kod urologa, a pre njega na brzi pregled kod interniste..on mi j pomocu rentgena detektovao cistu u levom pasemeniku precnika 9mm.
Osecam napetost u tom levom delu kesice i napetost i povremena probadanja u donjem levom delu stomaka..
Danas je cetvrtak, a urolog moze da me primi tek u ponedeljak zbog guzve i elektronskog zakazivanja.
Moze li mi neko reci moze li to cekanje dovesti do posledica i moze li mi neko prognozirati sta ce urolog preduzeti?
Mnogo sam nervozan i uplasen