Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Sin nam se juce prvi put zalio da ga boli kad pritisne bubuljicu na testisu. Kad smo pogledali, osetili smo da je to unutra i da je kao mala kuglica.
Danas smo bili kod urologa, ali nam je on preporucio da posetimo decijeg hirurga u Boru jer nema iskustva sa decom, vec samo sa starima. Nije bio na ultrazvuk, samo je pregledan i rekao da ima cistu na testisu.
Trenutno smo u tolikoj panici da ne znamo sta vise da uradimo jer ne znamo o kakvoj je bolesti rec i kako se leci.
Ovo su rezultati:
Ne znam kakva je situacija kod ciste na testisima ali znam da cista na nekim organima uopste ne prave problem i ako pukne takodje nije problem, jos i bolje ako pukne.
To sam cuo skoro kada je jedna moja rodjaka isla na pregled i ustavnovljena joj je, ako se dobro secam, cista na bubregu. Doktor joj je rekao da to nije problem i da pukne nece biti nista.
E sad, posto sam imao priliku da cujem dosta lupetanja gluposti od strane danasnjih doktora, ne znam da li je i ovo jos jedna u nizu glupost ili je istina.