Cirkumizacija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Cirkumizacija
Ljudi imam jedno pitanje za vas, danas oko 11 sati popodne sam imao operaciju , ali nesto sam u dilemi kada gledam na internetu obrezan penis on bukvalno nema kozice, a meni je ostalo nekih 3,4 milimetra mogu da povlacim gore dole.... jel to tako treba ili sta , ne kapiram? evo slike za pojedince pre i posle... zamilio bih za vase misljenje
Pre operacije
slika 1
UKLONJENO
Posle operacije
slika 2
UKLONJENO
Kazite mi jel ovako treba da ispadne obrezani penis? gledajuci na netu naisao sam na neke obrezane penise koji generalno nemaju kozicu , a ja tu kozicu mogu da pomeram za jedno 5 milimetara
Pre operacije
slika 1
UKLONJENO
Posle operacije
slika 2
UKLONJENO
Kazite mi jel ovako treba da ispadne obrezani penis? gledajuci na netu naisao sam na neke obrezane penise koji generalno nemaju kozicu , a ja tu kozicu mogu da pomeram za jedno 5 milimetara
Re: Cirkumizacija
Ljudi na drugoj slici se vide konci , ko je od vas ovde obrezan nek mi se javi i neka mi kaze jel to to ? ili se kozica jos mogla seci ... urolog je rekao da je to to? zasto mogu kozicu opet da prevucem preko glavice nekih 5 milimetra... a na sajtu sam gledao obrezane i ne obrezane... obrezani nemaju ni trunke kozice ne mogu uopste da je prevuku, ili ovo izgleda ovako zato sto je ran sveze ... molim za odgovor hvala
Nije svaki penis isti, niti je svako obrezivanje isto.
Za sada je još sveže sve, saćekaj da sve lepo zaraste pa ćeš znati kako je. Obrezivanja ima više stilova, zavisi koliko se ukupno kože ukloni, kao i koliko se unutrašnjeg sloja kožice ostavi. U redu je u ako možeš nešto kože da navučeš preko glavića.
Sve izgleda sasvim normalno.
Za sada je još sveže sve, saćekaj da sve lepo zaraste pa ćeš znati kako je. Obrezivanja ima više stilova, zavisi koliko se ukupno kože ukloni, kao i koliko se unutrašnjeg sloja kožice ostavi. U redu je u ako možeš nešto kože da navučeš preko glavića.
hvala dejane, rekao mi je urlog skinuo sma sve sto sam mogao, uglavnom mogao sam jos ici dalje, ali onda bi bio veliki problem pri erekciji, kozica koje je skinuta i koja je ostala jako bi se zateglai moglo bi da dodje do pucanja i boli ... to je mislio i kada rana zaraste... sad jebem li ga...Dejanbg napisao:Nije svaki penis isti, niti je svako obrezivanje isto.
samo da te pitam jos nesto dejane, ja sma iskljucivo isao radi higijene, jeste da u srbiji nije dobrovoljno ici na obrezivanje, dok na zapadu je to postao trend, ziveo sam u nemackoj, e sad ti meni reci na tih 5 milimetr akoliko mogu da povucem i koliko je ostalo hoce li tu biti suvo sve ili opet fazon vlazno i masno kao kod neobrezanih?
Pa nisam baš siguran koliko je i tamo trend, ima i ovde onih koji se obrežu, kao i tamo masu neobrezanih, jedino se u USA dosta više obrezuju
Pa pazi, što se higijene tiče jeste najbolje kada je sve zategnuto i u opuštenom stanju, ako mali deo pređe preko nije to taj potpuni dobitak. Međutim, kod mnogih ne može tako jer neki penisi u erekciji porastu i do 4 puta u odnosu na opušteno stanje, ako bi se toliko kože skinulo erekcija bi bila skroz narušena.
Unutrašnja kožica više luči, a kod tebe koliko vidim sa slike nije puno ostalo tako da ne bi trebalo biti problema.

Pa pazi, što se higijene tiče jeste najbolje kada je sve zategnuto i u opuštenom stanju, ako mali deo pređe preko nije to taj potpuni dobitak. Međutim, kod mnogih ne može tako jer neki penisi u erekciji porastu i do 4 puta u odnosu na opušteno stanje, ako bi se toliko kože skinulo erekcija bi bila skroz narušena.
Unutrašnja kožica više luči, a kod tebe koliko vidim sa slike nije puno ostalo tako da ne bi trebalo biti problema.
hvala puno druze mojDejanbg napisao:Pa nisam baš siguran koliko je i tamo trend, ima i ovde onih koji se obrežu, kao i tamo masu neobrezanih, jedino se u USA dosta više obrezuju![]()
Dejane ili neko drugi koji se razume, nevezano za obrezivanje .. ja sam generalno laik ali me brine desna strana penisa,,,, nabubrilo je i izgleda kao neka duguljasta loptica, sad se plasim da mi nece to tako ostati ili ce to splasnuti, dok na levoj strani esetski gledano sasvim lepo izgleda, ja se izvinjavam ali evo jos jedne slike
UKLONJENO
UKLONJENO
Deluje sasvim u redu.
Jel si imao kompresivni zavoj 24h?
jesam, pitao sam doktora kad da skinem zavoj, kaze on sutra.. tako sam i uradio jutros sam ga skinuo... a sestica mi je rekla da ga ispiram kamilicom, e ta dzomba sa desne strane me brine sto je nabubreno, dok je leva strana sasvim ok ... da se zargonski isnesem tripujem da mi ta dzomba nece splasti .. sta dalje raditi u slucaju da ne splasne, estetski ruzno izgledaDejanbg napisao:Deluje sasvim u redu.
ne vidim dugme edit , *iznesem
a ne bih da zovem urologa da ga cimam za svaku sitnicu malo mi je glupo, pa se ovde konsultujem dok ne odem na kontrolu, inace kontrola je za 10 dana
Deluje mi ok, otečeno je sve pa ne možeš suditi sada.
Kako će estetski izgledati zavisi dosta i od tvoje kože kako zarasta, koliko stvara ožiljke itd.
Rana deluje dobro, važno je da ne krvari, ne curi, da nije crvena, bolna, da se ne otvori itd.
Kako će estetski izgledati zavisi dosta i od tvoje kože kako zarasta, koliko stvara ožiljke itd.
Rana deluje dobro, važno je da ne krvari, ne curi, da nije crvena, bolna, da se ne otvori itd.
hvala dejane za tvoje misljenje, u pravu si bio ... inace bio sam juce predvece kod dezurnog hirurga da me pregleda, kaze sve je ok , mora da otekne ... i sto se tice tog desnog dela sto je nabubreno kaze splasce nista da ne brinem ... dao mi je neku mast koja se zove hloramfenikol da mazem 2-3 puta dnevno ... i naravno kao sto na uputu stoji da dodjem na kontrklu za 10 dana kod svog urologa....
cak mi je odma i frenulum uklonio ... sta ti kazes jel to ok ? ili to ipak ide sve zajedno sa kozicom