cirkumizacija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
ivica1000
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 13, 2011 2:04 am

cirkumizacija

Post od ivica1000 »

pozdrav svima. 8. juna mi je uradjena cirkumizacija.stavljeni su konci koji sami otpadaju.danas je 6. dan od tada,poceli su da menjaju boju,a nadam se da ce uskoro da otpadnu.pitanja:
kada?
na 3 mesta na mosnicama imam poplavelu kozu(svako mesto je povrsine oko 2 cm),a
otvor za mokrenje je poceo da se susi,i kada hocu da mokrim,potrebno je da prstima blago razmaknem otvor.sta da radim protiv toga?ili je to normalno?
koliko treba jos da se previja(sa time da kupanje u mom slucaju ide ujutru i uvece)

generalno,nemam nekih posebnih bolova,na penisu nema otoka(trajao je 2 ili 3 dana),jedino sto se slabo navikavam na novonastalu osetljivost.ujutru,tj posle 3 ili 4 nocne erekcije(prestaju posto ustanem i prosetam par minuta),na zavoju vidim par kapi krvi,na razlicitim mestima.
Hvala unapred!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: cirkumizacija

Post od Dr011 »

konci bi trebalo da stoje oko desetak dana dok lepo ne zaraste, ako se ostave da otpadnu sami to bi trebalo da se desi izmedju druge i trece nedelje...sto se tice modrica na mosnicama to je potpuno ok, povuci ce se...sto se tice promena na glavicu i to je normalno, do sad je bio pokriven, sad je otkriven, mora da se navikne na nove uslove...vec mozes da se tusiras, naravno pazi da ne povredjujes penis, a previjaj dok rana lepo ne zasusi...
ivica1000
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 13, 2011 2:04 am

Re: cirkumizacija

Post od ivica1000 »

hvala.evo,danas je 8. dan od operacije,a jedina muka mi je ostala ta erekcija tokom noci.Konci su malo poceli da izazivaju svrab,ali nista sto se ne moze podneti.
hvala jos jednom! :D
Odgovori