Cirkumizacija , otok spao

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Cirkumizacija , otok spao

Post od _david_ »

Ljudi otvaram vec boga pitaj koju temu, slusajte ovako... imao sm cirkumizaciju pre 12,13 dana, otok je skroz pao ... i sada mi kozica prekriva glas penisa za 2,3 milimetra... kazite vi meni hoce li se to mozda povuci gore... da ne prekrivra glavic za tih 2,3 milimetra ili je tako kako je ....
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Cirkumizacija , otok spao

Post od Dejanbg »

U principu je 12 dana malo da sve legne na svoje, ali se neki definitivni izgled već nazire.

Verovatno da ti je urađena poštednija cirkumcizija, jel si ti pričao pre toga sa doktorom kako da radi?

Slikaj sad, i opušteno, i uradi sledeće, povuci u opuštenom stanju kožicu unazad da ti se vidi ožiljak ispod glavića
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

Dejanbg napisao:U principu je 12 dana malo da sve legne na svoje, ali se neki definitivni izgled već nazire.

Verovatno da ti je urađena poštednija cirkumcizija, jel si ti pričao pre toga sa doktorom kako da radi?

Slikaj sad, i opušteno, i uradi sledeće, povuci u opuštenom stanju kožicu unazad da ti se vidi ožiljak ispod glavića
Dejane nisam pricao nista sa doktorom, operacija mi je radjena u drzavnoj bolnici, i ishao sam iz higijenskih razloga, ne verskih, mda nebitno.. dakle kada sam se probudio iz opste anestezije i pito doktora zasto jos uvek imam kozicu zasto nije ceo obrezan... kaze on da je isao dokle je mogao, kaze da vislje nije smeoda sece... sad ne znam zasto
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Pa verovatno je ocenio da postoji opasnost da ti naruši erekciju ako previše kože skine.

Slikaj to kako sam ti rekao, zanima me koliko je unutrašnje kožice ostavio
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

Dejanbg napisao:Pa verovatno je ocenio da postoji opasnost da ti naruši erekciju ako previše kože skine.

Slikaj to kako sam ti rekao, zanima me koliko je unutrašnje kožice ostavio

jbg, ako citas post moj naces dosta gresaka , brzo kucam ... inace nravno oziljak je jos tu , konci takodje, ali sto se tice otoka.. uopste ga nema... dok je bio otok kozica mi nije prekrivala glvic, kako je otok skroz otpao .. tako mi prekriva glvic za 2,3 milimetra... a kada sam ishao na obrezivanje mislio sam da ce to ovako izgledati, nasao sam random sliku

Slika

ajde sada cu slikati
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Pa što se tiče ove slike on je i prstima malo povukao unazad
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

Dejanbg napisao:Pa što se tiče ove slike on je i prstima malo povukao unazad
evi slika dejane, dve kako si i trazio prva...

Slika

druga

Slika
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

Dejane da jos dodam , poznavavsi moju unutrasnju kozicu i sad mi izgleda ista, ja mislim da on untrasnju koziu ipak nije sekao ... a evo toj jedna random slika gde sam ja ocekivao kako ec moje obrezivanje biti

Slika

da li jel vidis taj luft izedju glavica sto sam oznacio crvenim... ja sam mislio da ce tako to da izgleda
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

Dejane ove jos jedna random slika, tako sam ja zamiljao obrezivanje , kad urolog kaze isao sam dokle sam mogao.. je***a

Slika
Odgovori