Cirkumcizija - postoperativni oporavak

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Zaključana tema
fijuuuu_mm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 12, 2007 4:34 pm

Cirkumcizija - postoperativni oporavak

Post od fijuuuu_mm »

Znam da je jako cesta tema na ovom forumu, a imam 20g i imao sam prije nekih 13-14 dana operaciju cirkumcizije zbog urodjene fimoze i kao bonus, kratkog frenuluma, i sve je to odstranjeno. Samim postupkom sam jako zadovoljan, imao sam potpunu anesteziju, spavao sam i nisam bio svjestan nicega pa me nista nije ni bolilo. Eh sad, konci su svi pootpadali, i na oko 75% je tkivo zaraslo, a na onih ostalih 25% su krastice formirane koje cekam da pootpadaju. Inace krastice su locirane na mjestu gdje je rezan frenulum (pretpostavljam da to sporije zarasta jer kasni za ostatkom).
Eh sad, ono sto mene interesira je nakon koliko vremena bi trebalo sve da bude ok i da otpocnem nanosit mast za eliminiranje oziljaka.
Drugo, primijetio sam da mi se milimetar iznad oziljka (znaci na onoj pink kozici) koza pomalo peruta i zanima me je li i to normalna pojava jer je sada glans izlozen spoljasnjim uticajima.

Unaprijed hvala na odgovorima.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

U pravu si,postoji hiljadu ovakvih tema,ne vidim razlog zasto ne bi postovao na njima.
Zaključana tema