imam preko osamnaest godina i jos se plasim otici kod urologa a kamoli na operaciju. nemogu prevuci kozicu. pokusavao sam vezbati ali taman kad krene da se siri onda malo popuca. posle sledi neka vrste otoka. kao infekcija i dosta ima neprijatan miris. nikad nisam koristio kremu koja pomaze vec sam prosto malo po malo razvlacio.
neopisiva mi je frka i sama pomisao a kamoli otici na operaciju. pre svega se plasim uboda injekcije i da li ce anestezija raditi. a malo mi i neprijatno otici sobzirom na godine (zbog osoblja prisutnog na operaciji).
http://www.youtube.com/watch?v=huh0aEdjAWk
zar je potrebno toliko ljudi?
a onda kako se radi. laserom ili cime vec. pokuso sam da se ohrabrim na internetu i pao sam u veci bedak kad sam video metodu (mozda su zastarele pa zato pitam za pomoc)
da li je to nalik ovim linkovima? (nadam se da je poslednji) ako ne onda sam u panici
http://static.ddmcdn.com/gif/circumcision-devices.gif
http://www.google.rs/url?sa=i&source=im ... 1231063988
http://1.bp.blogspot.com/--QPiOfBTOWg/T ... cision.jpg
moze li neki savet. i kako je proslo vama pogotovu kod uboda za anesteziju. koliko to zaista boli. jel ubada direktno u glavu, ili penis ili kako vec....?
gde da odradim u drzavnoj ili kod privatnika ? ako neko zna nekog ko ima veliko iskustvo posto vidim da postoje komplikacije ako se ne odradi pravilno (poslati na pm)!!!
placa li se u drzavnoj? (student sam)
Prolaze mi najlepse godine a vreme leti!!!! PLZ HELP
Cirkumcizija operacija!!! Molim pomoc
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 04, 2013 5:12 pm
Re: Cirkumcizija operacija!!! Molim pomoc
Upravo zato idi što pre na operaciju.
Ne vidim što bi te bio blam od ljudi u sali, oni su videli više penisa nego što možeš da zamisliš, tako da bez, brige, nije tvoj ništa specijalan. A 18 god i nije puno, operišu se ljudi i sa po 30...
Ubodi nisu ništa strašno.
Sama tehnika operacije ne treba da te zanima jer nećeš ništa ni videti ni osetiti.
Sa doktorom trebaš da se dogovoriš samo oko toga kako bi želeo da ti uradi, u smislu koliko kože da ostavi, više ili manje unutrašnje itd... Same komplikacije su jako jako retke. Državno ili privatno izbor je na tebi, sem neproverenih polulegalnih privatnih ordinacija nema tu pogrešnog izbora, ako imaš para svakako možeš razmišljati i privatno, mada i državno je dobro, a ne plaćaš nita ako imaš uredno overenu knjižicu i izabranog lekara koji bi ti dao uput.
Ne vidim što bi te bio blam od ljudi u sali, oni su videli više penisa nego što možeš da zamisliš, tako da bez, brige, nije tvoj ništa specijalan. A 18 god i nije puno, operišu se ljudi i sa po 30...
Sama tehnika operacije ne treba da te zanima jer nećeš ništa ni videti ni osetiti.
Sa doktorom trebaš da se dogovoriš samo oko toga kako bi želeo da ti uradi, u smislu koliko kože da ostavi, više ili manje unutrašnje itd... Same komplikacije su jako jako retke. Državno ili privatno izbor je na tebi, sem neproverenih polulegalnih privatnih ordinacija nema tu pogrešnog izbora, ako imaš para svakako možeš razmišljati i privatno, mada i državno je dobro, a ne plaćaš nita ako imaš uredno overenu knjižicu i izabranog lekara koji bi ti dao uput.
Sigurno ne zelis da sedis u tim godinama sa tim problemom ?
Ja sam to resio pre mesec dana, neces nista ni osetiti samo idi kod urologa ..

-
- Novi član
gde si dobio anesteziju? gde su te uboli?Djoko napisao:Sigurno ne zelis da sedis u tim godinama sa tim problemom ?![]()
-
- Novi član
18 + (5-10).Dejanbg napisao:Upravo zato idi što pre na operaciju.
A koja je razlika ako ostavi vise ili manje koze?
kako da znam koje su ne proverene?!! meni je vazno da je to provereno mesto gde se svakog dana obavlja cirkumcizija. vise operacija vise iskustva
ja sam nasao par ali neznam kakve su. smem li da navedem (pitam ako je dozvoljeno zbog reklame) pa da preporucite?
jel drzava salje na VMA?
odes u najblizu bolnicu,kod urologa i sve se dogovoris,ja trebam isto da radim sredjivanje fimoze lakseg oblika i frka mi je kako zbog operacije kako zbog drugih stvari,ali jbg moram,nikad mi na pamet to nije palo ali desilo se da moram i o tome da razmisljam,i da kazem jos nesto onaj ko ne mora da ide na SREDJIVANJE mislim na medicinske razloga,ne treba nikad ni da ide,citam po netu i zene se obrezuju,to su ti slucajevi za pshijatriju bez uputa,neznam kakvi su razlozi za to ali odvratno je zensko da se obrezuje,ja neznam gde je ljudima mozak da li im je mozak toliki problem da ga upotrebe gospode boze,nisam srecan bas nesto posebno sto cu ovo uraditi neznam kako ce doticna osoba reagovati,ali ko digne ruku na zenu da se obrezuje da se blaze izrazim RECIKLARATI TOGA,pod hitno, 

zavrsio operaciju fimoze sve proslo ok,ako uzumemo blago krvarenje nakon operacije u sobi,radjeno pod lokalnom anstezijom,zahvat trajao sa sve spremanjem manje od sat vremena,do 15h sam bio krevetu sad mirovanje,dobio antibiotike,sad je fora modar glavic,oteklo mesto ,i navike na nove stvari,nisam mu zeleo tako nesto ali jbg,moralo se