cim pocne vatanje iz penisa mi krene neka tecnost....

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

shojke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 18, 2009 11:45 pm

cim pocne vatanje iz penisa mi krene neka tecnost....

Post od shojke »

od kako znam za sebe kad imam predigru sa devojkom iz penisa pocne da mi izlazi tecnost providna i ostaje na vesu...pitam se jel to zbog toga jer sam napaljenko ili sam bolestan,da nije bolest tipa gonoreje pa je nisam lecio...??????????????????????????????????????
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ta tecnost i treba da postoji, dok postoji, sve radi kako treba, zato bez brige i uzivaj! zove se presemena tecnost, uloga joj je podmazivanje...
shojke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 18, 2009 11:45 pm

Post od shojke »

[quote="Dr011"]cuo sam da ta tecnost moze da oplodi da li je to tacno?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

moze da zaluta neki spermatozoid u nju, tako da i presemena tecnost moze da oplodi...zbog toga tehnika prekinutog snosaja nije efikasna, jer i bez ejakulacije moze da se tom presemenom tecnoscu unesu spermatozoidi u zenu :wink: zato uvek kondom!
heartbreaker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 30, 2009 3:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od heartbreaker »

ta tecnost sluzi... kako da se izrazim... da podmaze put kojim ce sperma proteci. :) a da istina je da moze da oplodi, zato kao sto je vec receno Durex 4ever :wink:
booy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 22, 2009 7:00 pm

Post od booy »

imam isti ovakv problem i stvarno me nervira..isto cim krene neko vatanje ona krene iako ne osecam da sam se nesto napali... nekad je bude dosta i ostane na vesu...da li moze nesto da se uradi povodom ovoga..??
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

ne treba nista da se uradi povodom toga, to je nesto sto je normalno i sto TREBA da postoji! :wink:
booy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 22, 2009 7:00 pm

Post od booy »

znam da treba..ali jednostavno...smara..
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

mozda smara, ali ima itekako veliku ulogu... :) to je sto je, ne bi ni valjalo da se to sprecava, niti moze...naviknes i uzivas...priroda je podesila sve kako treba... :)
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

sad nisam strucan,ali cini mi se da sam cuo da je to sve proizvod prostate,mada su verovatnoce da se oplodi jajna celija,po meni,vrlo male,jel ce taj spermatozoid da umre na putu do jajne celije,to je moje misljenje...
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

presemenu tecnost stvaraju posebne zlezde - Kauperove zlezde...one se ulivaju u mokracni kanal, a zbog povezanosti puteva u tu tecnost mogu da zalutaju i spermatozoidi tako da i ona moze da oplodi...
acaccc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 9:40 pm

Re:

Post od acaccc »

Dr011 napisao:ne treba nista da se uradi povodom toga, to je nesto sto je normalno i sto TREBA da postoji! :wink:
Moje pitanje je. posto kod mene toga uopste nema nikada, da li to moze onda da bude znak nekog poremecaja ?
grasak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 1:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: cim pocne vatanje iz penisa mi krene neka tecnost....

Post od grasak »

mislim da nije znak nikakvog poremećaja...
Ta presemena tečnost ti manje-više dođe kao lubrikant koji može da oplodi, do duše jako je mala verovatnoća, ali može...
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

za acaccc - ne treba da brines zbog toga, kod nekih muskaraca te tecnosti ima vise, kod nekih manje (ili je sami i ne primete)...njena funkcija je podmazivanje - mokracnog kanala muskarca kroz koji ce tokom ejakulacije proci sperma (a doprinosi manjim delom i podmazivanju tokom seksualnog odnosa, ali za to su vec zaduzene prvenstveno zenske tecnosti) :wink:
dindulindu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 23, 2009 11:53 pm

Post od dindulindu »

a ja imam malkice drugaciji problem, od skoro je ta tecnost pocela malo da se oseca pa mi treba savet da li da idem da radim neke analize ili to nije nesto zabrinjavajuce. hvala unapred
Odgovori