cao

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
dejankosovac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 16, 2007 11:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

cao

Post od dejankosovac »

vidim ovaj sajt je bas prelep, ima bas lepih pitanja
.Ja bih hteo da pitam nesto ako moze da mi neko odgovori, imam 39 godina ozenjen sam imam dvoje dece,zivim na kosovu i metohiji. sa doktorima uke se vodio lep razgovor ali vidim kako ide vreme sve je grdje i grdje, mi kao obican narod niko nije otisao sa svojom lepom voljomnego sto muka natera coveka. hteo bih da pitam imam pocetak bruha koji vucem najmnaje 15 godina imam bol pri mokrenju mislim peckanje, sperma mi je zelatinaste boje kao u vidu silkonskog lepka ali ponekad pri ejakuliranju osecam kao da ce da se negde zaglavi tesko izbacujem imam bolove u preponaam ispod trbuhadali su mi da pikem dovicin nije pomoglo nista posle sam uzeo da pijem hemomicin bilolo mi je bolje nego doktor bio je siptar pa mi je reko da pijem mesec dana, ja njima neverujem jer znaju da lazu pogotovo kod ns jer na ksoosovu te labaratorije ima veoma slabo i ako ima drzi ih alabanac, da li bi neko od vas znao da mi akze zasto mi je tako sperma zgrusena jel bi mogao da mi kaze neko od vas na koje lekove da koristim zamolio bih vas. unapred hvala puno pozdrava sa kosova i metohije.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: od mene

Post od vasa »

Pa doktori bi rekli naravno analize i sl. al kod tebe je to bas problem a i mi sto nam je lakse to obaviti tesko to odradimo do kraja i rekli bi VISE SEKSA PA CE SPERMA DOCI NA PRAVU MERU-verujem da ima veze al ne iskljucivo.
Ja bih ti predlozio neki od cajeva ( od biljne apoteke Beograd)za infekciju mokracnih kanala mada je mozda i prostata u pitanju al opet ne bi bilo lose.
Morao bi ipak otici kod nekog urologa ako ikako mozes--nemoj da zapustis pa da bude nesto sto vise ne moze ni urolog.Cuvaj se prehlade posebno sedenje i stajanje na hladnom i kupanje u hladnoj vodi-to nikako.
Pozdrav i srecno
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Re: cao

Post od Vragolasta Amfibija »

U pravu je vasa,bez laboratorijskih analiza moglo bi samo da se nagadja a ti je prilicno opasno jer mozes da uzmes pogresan lek pa da bude jos gore.
Znaci kako god mozes,uradi neke analize pa kad uradis,ti dodji ovde a mi cemo ti reci dalje sta.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
dejankosovac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 16, 2007 11:20 pm

Re: cao

Post od dejankosovac »

hvala na savetu prostata mi je uredna iskren da budem sex imam needlsno 8 ili 9 puta. prostata mi je bila uredna uradjen mi je tumor marker bio je uredan, jedan doktor mi je rekao strucno da moguce da je upala semenee kesice ali mi nije dao dijagnozu sta da pijem. pijem samo caj od persuna. unapred sam vam zahvalan i zlatni ste kisssss
Odgovori