bubuljica?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
bubuljica?
pre dan dva mi na penisu iskocila neka kao bubuljica,tj mislim da je bubuljica, bila je malo veca i naduvana,samo sto nije bila onako zuta ko pubertetska
evo slike samo sto nije moja nasao sam na netu ali tako izgleda samo nije zuta
http://* REKLAMA */pitanja/34/34 ... 091238.jpg
i ja sam malo probusio sa iglom,jednu rupicu i iscedio,prvo je izaslo malo kao zut gnoj,ko iz pubertetske,i posle kao tecnos bela,kao kada bubuljicu iscedis do kraja,i ja sam malo odrao kozu i sad je crveno i malo je tvrdja...ima li razloga da brinem? jel moguce da je urasla dlaka? ili nesto drugo? hvala....
evo slike samo sto nije moja nasao sam na netu ali tako izgleda samo nije zuta
http://* REKLAMA */pitanja/34/34 ... 091238.jpg
i ja sam malo probusio sa iglom,jednu rupicu i iscedio,prvo je izaslo malo kao zut gnoj,ko iz pubertetske,i posle kao tecnos bela,kao kada bubuljicu iscedis do kraja,i ja sam malo odrao kozu i sad je crveno i malo je tvrdja...ima li razloga da brinem? jel moguce da je urasla dlaka? ili nesto drugo? hvala....
Re: bubuljica?
http://www.dodaj.rs/f/3O/13b/3zT9fFi2/1004959.jpg
Ovako je nekako izgledala pre nego so sam iscedio,sad je crvena, i vidi se kao mali podliv kako sam stiskao
ali nisam trbao
Ovako je nekako izgledala pre nego so sam iscedio,sad je crvena, i vidi se kao mali podliv kako sam stiskao

i da ,sad kako je crveno,na tom crvenilu ima bela tackica...
Maži nečim, ukoliko odes kod urologa javi ovde sta je bilo, posto imamo isti problem
!

eh ne znam cime :p krenuo sam sa niveom malo, a jel velici kao malo jaci ujed komarca? i ti javi ako odes,al kontam da je bubuljica pa posto sam cackao da sam izritirao...i ti si cedio?
Nisam cedio niti cu cediti, stavio gazu i flogocid kremu, za sada onako nije neki napredak, mazem 2 puna dana.
Cuo sam da je dobra krema ELOCOM probaj ti s njom pa javi rezultate, negde sma procitao za nju ne mogu se setim gde.
Cuo sam da je dobra krema ELOCOM probaj ti s njom pa javi rezultate, negde sma procitao za nju ne mogu se setim gde.
a kako leciti nessto ,a ne znas ni sta je ? :p sacekacu par dana da vidim dali ce da prodje posto sam ja cedio i napravio kao ranicu,:)
koje je tebi velicine bubuljica?
koje je tebi velicine bubuljica?
jbm li je pa kao pola graska ali malo vece od njega to izgleda tako na penisu, a kada uzmem i opipam onda je mala kuglica.
Kupi kremu tu bar probas kao ja sa flogocidom, mozda je npr urasla dlaka itd itd, probaj kupi ELOCOM ako nije skup .
Ne kosta te nista probati.
Ako gresim neka me koji doktor ispravi.
Kupi kremu tu bar probas kao ja sa flogocidom, mozda je npr urasla dlaka itd itd, probaj kupi ELOCOM ako nije skup .
Ne kosta te nista probati.
Ako gresim neka me koji doktor ispravi.
probacu
ako sta bude javi,pa i ja sam iz prva mislio da je dlaka,ko zna mozda i je,zato sam i cedio,desilo mi se to par puta pa sam je iglom izvadio i posle dan dva sve okej
hvala na savetu

hvala na savetu

kada planiras uzeti Elocom da znam posot ako ti bude bolje st ada kupim i ja, naranvo ukoliko meni bude bolje od Flogocida javljam.
Uglavnom javi kada kupis neku kremu i kad apocnes koristiti.
Slobodno pitaj u apoteci
.
Uglavnom javi kada kupis neku kremu i kad apocnes koristiti.
Slobodno pitaj u apoteci

kontam da cu da uzmem flogocid proverio sam na netu i ta mi krema deluje nekako bolje 

Ja sam sjeban skroz znaci .
Da mi je da samo od sebe prodje tj. uz mazanje kremom ovako, ne ide mi se nikako doktoru
, aj pocni mazati i javljaj !
Da mi je da samo od sebe prodje tj. uz mazanje kremom ovako, ne ide mi se nikako doktoru

haha ma ja samo istripujem ono najgore ,to me nervira
samo da nabavim kremu
pa kolko dugo ti to vec imas?