bubuljica ili ?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
-xxx-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 18, 2006 5:15 am

bubuljica ili ?

Post od -xxx- »

Pozdrav !

Juce sam primetio nesto na desnom testisu. Zapravo, napipao sam neku malo tvrdju masu ispod same koze sa desne strane testisa. Ta kvrzica nema nikakvih doditnih tacaka sa samim testisom (koji je gladak i pravlinog oblika i tvrdoce) , tj nalazi se tacno ispod koze i vidi se belo (promeni boju u crveno kad se iziritira) napupcenje sa spoljne strane, ali se ne vidi i rupica u sredini (nema nijedne dlake pa cak ni bore na tom mestu) kroz koju bi se to mozda moglo iscediti.
Imam li razloga za paniku koju imam u glavi ? Da li je u pitanju potkozna bubuljica (takve iste su se mi ranije pojavljivale pri dnu penisa - cak i vece i isto se nisu mogle iscediti i neke su cak trajale i po 2 nedelje), masno tkivo ili nesto trece?
Slika - http://i52.tinypic.com/2r23gb5.jpg

hvala
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: bubuljica ili ?

Post od Dr011 »

bitno je da je sam tesits uredan, a ovde se radi o koznoj promeni...najverovatnije i jeste neka potkozna bubuljica (upaljena lojna zlezda koze ili neiznikla dlaka), i trebalo bi da se smiri brzo, nemoj samo da cackas puno kako se ne bi dodatno iritiralo...
Odgovori