bris

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Zvjezdan_1111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 01, 2012 4:28 pm

bris

Post od Zvjezdan_1111 »

koji je postupak kod brisa na klamidiju, ureaplasmu, mikroplasmu i bakt. ???
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: bris

Post od Dr011 »

pre uzimanja brisa ne mokriti najmanje 1-2 sata...klasicni bris podrazumeva uvodjenje stapica za bris u uretru da se pokupi sadrzaj u njoj, a kod brisa na hlamidiju, ureaplazmu, mikoplazmu stapic se mora unutra malo i zarotirati da bi se uzele i celije s povrsine uretre...malo neprijatan pregled, ali nista strasno, kratko traje...
Zvjezdan_1111
Novi član
Novi član

Post od Zvjezdan_1111 »

znači štapić u mokraćnu cijev i rotiranje....čuo sam da je jako bolno....jel istina...ili je više neugodno...doktor mi nije ništa rekao za mokrenje prije brisa tako da hvala....nalazi su gotovi za koliko otprilike?
Zvjezdan_1111
Novi član
Novi član

Post od Zvjezdan_1111 »

bio sam na brisu....pa da kažem kakvo je iskustvo...3 štapića idu....prvo jedan pa drugi pa treći....ovaj prvi je išo lijepo, uspio sam izdržat...na drugom sam se već grčio ko budala, a na trećem nisam znao šta bi od muke....peće, reže....nenormalno...i sad evo 2 sata poslje brisa jako pećenje pri mokrenju....zaključak: nedaj bože nikome...
Odgovori