Da brinem ili ne?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Markenzibite
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 19, 2015 3:26 am

Da brinem ili ne?

Post od Markenzibite »

poz, bio sam kod urologa pre neki dan, covek kaze da je sve okej iako sam mu ja pricao da kada je penis u erekciji da to drugacije izgleda, on mi je rekao da mi je takva koza, al nisam bas siguran, jer se ne vidi svaki put ovako...
http://www.dodaj.rs/f/3Q/23/QoQC1rb/2/2 ... 025348.jpg
Sta vi mislite, jel treba da se brinem, jel prenosivo ovo, jel moze da se leci, sta je ovo uopste? hvala puno svima
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Da brinem ili ne?

Post od _david_ »

Markenzibite napisao:poz, bio sam kod urologa pre neki dan, covek kaze da je sve okej iako sam mu ja pricao da kada je penis u erekciji da to drugacije izgleda, on mi je rekao da mi je takva koza, al nisam bas siguran, jer se ne vidi svaki put ovako...
Sta vi mislite, jel treba da se brinem, jel prenosivo ovo, jel moze da se leci, sta je ovo uopste? hvala puno svima
markenzi , nemas 5 godina i da si juce otkrio svoj penis, kad su te tackice nastale na penisu... jel si ih od uvek imao?
Markenzibite
Novi član
Novi član

Post od Markenzibite »

_david_ napisao:
Markenzibite napisao:poz, bio sam kod urologa pre neki dan, covek kaze da je sve okej iako sam mu ja pricao da kada je penis u erekciji da to drugacije izgleda, on mi je rekao da mi je takva koza, al nisam bas siguran, jer se ne vidi svaki put ovako...
markenzi , nemas 5 godina i da si juce otkrio svoj penis, kad su te tackice nastale na penisu... jel si ih od uvek imao?
Pa godinama imam ovo sigurno od 13-14 god, al s obzirom da sada imam 19, prvi put sam otisao kod lekara, a dok sam bio mladji, nisam zeleo ni sa kim da pricam o ovome, uvidjam sada kolika je to greska.
Nisam siguran, mozda tripujem, al imam osecaj da se ovo prosirilo u odnosu na prethodne godine..
Dok sam bio na pregledu, penis mi nije bio u erekciji pa se to onda ne vidi ovoliko...
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

da je nesto opasno odavno bi se to manifestovalo, ne znam gde zivis koji grad, da li ima vise urologa... promeni ih par.. pa ces cuti sta kazu ...
Markenzibite
Novi član
Novi član

Post od Markenzibite »

_david_ napisao:da je nesto opasno odavno bi se to manifestovalo, ne znam gde zivis koji grad, da li ima vise urologa... promeni ih par.. pa ces cuti sta kazu ...
U Bg-u sam. Je l' imas mozda nekog dobrog urologa da mi preporucis? Hvala ti puno! :)
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

Markenzibite napisao:
_david_ napisao:da je nesto opasno odavno bi se to manifestovalo, ne znam gde zivis koji grad, da li ima vise urologa... promeni ih par.. pa ces cuti sta kazu ...
U Bg-u sam. Je l' imas mozda nekog dobrog urologa da mi preporucis? Hvala ti puno! :)

nisam iz begesha, ne znam koga da ti preporucim, ako hoces nekog privatnika, google je tvoj druze :)
Odgovori