Braon fleke na penisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Prozzor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 04, 2014 9:28 pm

Braon fleke na penisu

Post od Prozzor »

Postovanje,
Sinoc sam primetio da imam dve braon fleke na penisu.One se normalno sire sa erekcijom i u ravni su sa kozom i ne smetaju mi.Citao sam na nekim forumima da je to samo nesto sa pignentima i da nije ozbiljno,ali se ja sve jedno brinem.Ako je potrebno mogu slikati.Zahvalan unapred.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Braon fleke na penisu

Post od Dr011 »

na kom tacno mestu se nalaze te fleke, kolike su? da li te mozda podsecaju na "modrice"? ali naravno ne moze se reci nista dok se ne vidi...
Prozzor
Novi član
Novi član

Post od Prozzor »

Fleke lice na modrice,jedna je precnika 0.5 a druga je nešto manja od 1cm.Nalaze se na glaviću.Jednu već imam godinama koja je malo hrapava kad se razvuce.Nije me plasila do sada kad se pojavila druga blizu nje.Prva se nalazila na koži kod frenuluma i nije mi smetala.Ako bih neko mogao reći od prilike šta je i dali je opasno bio bih mu veoma zahvalan.Sliku ću postaviti sutra kada budem bio na kompjuteru.
Prozzor
Novi član
Novi član

Post od Prozzor »

Malo sam surfovao netom i naleteo sam na "melanom" maligni tumor pigmenta.Gledao sam slike i čitao sam o njemu ali nisam našao ništa što se poklapa sa mojim problemom.Nadam se samo da nije melanom :(
Davirko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 14, 2018 11:15 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Davirko »

Zdravo druze posto tek sad citam ove objave a imam isti slucaj 1 mala svetlo plava(braon) mrlja na glavicu zanima jesi se ti izlecio i sta je bilo.
Odgovori