Bolovi u predelu levog bubrega

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
danijela8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 29, 2005 12:52 pm

Bolovi u predelu levog bubrega

Post od danijela8 »

Pre 5 dana osetila sam bolove u predelu levog bubrega,mokraća mi je bila mutna i osetila sam nelagodnosti pri mokrenju,odmah sam otišla kod lekara dobila sam cefaleksin 500 mg na 8 sati,2 kutije i da pijem uvin čaj 2l dnevno.Evo posle tih par dana mokraća mi je "na oko "u redu nemam tegobe,ali mi bol u predelu bubrega ne prestaje za nijansu je slabiji ali nekako imam uisak da se pomera u predeo kuka,sada me više boli taj predeo iznad kuka,dok je ranije to bilo više uz kičmu.
Zanima me jel neko imao slično iskustvo,da li je samo prehlada kao što kaže lekar ili je možda pesak,kamen ili....?
Pošto idem na more 9-og lekar mi je rekao ukoliko se ne povuku svi simptomi prehlade da ne bi smela da se kupam.Interesuje me još nečije mišljenje ukoliko bi mi pomoglo da skinem sumnje da je u pitanju nešto jako ozbiljno!
Hvala unapred! :cry:
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Da li si radila neke testove: nalaz urina,urinokultura,EHO urotrakta,Rtg urotrakta?
danijela8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 29, 2005 12:52 pm

Post od danijela8 »

Nisam radila ništa od testova,pošto mi je lekar rekao da je u pitanju samo prehlada.
Još uvek pijem antibiotike i sada mi je dobro.
Da tražim da uradim te testove?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

pa ovako,lekar ti je totalni debil.
to je moje misljenje.
potrebno je da uradis EHO bubrega jer ako slucajno imas kamen put na more moze lose da se zavrsio zbog truckanja u autobusu i mogucnosti da taj kamen izadje.
potrebno je takodje i kompletnu laboratoriju ali posto si vec pila AB vise se nama uvid u pravu sliku.
Odgovori