Bolna noćna erekcija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
DaPitam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 27, 2013 5:17 am

Bolna noćna erekcija

Post od DaPitam »

Malopre sam se probudio sa bolnom erekcijom. Ne dešava mi se često, ovo je možda deseti put u roku od godinu i više dana. Bol bude oštar, i najviše je prisutan u korenu penisa. Kada opipam sredinu penisa, nema ni kvrga ni ničega, samo oštar bol blizu glavića, na sredini, u korenu penisa i malo ispod testisa.

Napominjem da se ovo ne dešava danju, samo me probudi nekad tokom noći pa moram da oborim erekciju, posle sve bude ok. Ono što se dešava inače jeste da uvek postoji bol mnogo manjeg intenziteta kad dodirnem (stiskam) ista mesta, koji ne smeta, ali bilo bi lepo da ga nema uopšte (takodje sam prvi put to primetio pre više od godinu dana).

Pre 2 meseca sam radio urinokulturu i bris uretre, svi nalazi su bili negativni i u redu, ima li neko slično iskustvo, šta može biti ovo i šta mi je dalje raditi? Ultrazvuk, proveru ejakulata, krvnu sliku?
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: Bolna noćna erekcija

Post od Djoko »

Nebih bio siguran sta je ovo, ali svakako nemoj odugovlaciti da odes kod urologa i da sredis to nekim terapijama ili slicno - on ce ti to najbolje objasniti ..
Ali mislim da nije nista strasno ..
DaPitam
Novi član
Novi član

Post od DaPitam »

Odneo sam juče uzorak za spermokulturu da vidim da nemam neke bakterije. Ako ne, uradiću ultrazvuk da vidim da nema nekih ugrušaka ili fizičkih povreda, pa ću napisati šta je bilo.
DaPitam
Novi član
Novi član

Post od DaPitam »

Spermokultura - nema bakterija
Urin - nema bakterija
Bris uretre - nema bakterija

I dalje imam neke iritacije u penisu, mogu da ih zanemarim ali bih radije da ih otklonim. Ako odem na ultrazvuk, napisaću iskustvo, možda nekom zatreba.
Odgovori