Problem je sto je preterana, paralelno sa stomakom.
Penis je jako krut i boli.
Nezavisno je od seksualne zelje.
Treba da odem kod lekara, ali predpostavio sam da je previse acetilholina u pitanju. Istovremeno se i znojim, takodje imam povisen tonus misica. CK MM mi je vec godinama 50% iznad maksimuma iako se ne bavim preterano fizickim poslovima, sto moze biti od konstantne zgrcenosti. Btw, od ad sam se rodio sam previse zgrcen, sto je odmah zapisano.
Izmerio sam kateholamine u krvi samo je noradrenalin povisen. To sam uradio posto bi zgrcenost mogla da bude od centralnog dopamina, pa sam predpostavio da bi koncentracija perifernog mogla da bude bar priblizno srazmerna centralnom jer su prekursori isti. Jedino sto mogu da zakljucim posto je noradrenalin previsok da je mozda to posledica takodje previse acetilholina na nikotinskim receptorima u ganglijama.
Drugi paradoks je pored povisenog noredralin preterana erekcija. to je jedino moguce ako su acetilholin i NO jos vise poveseno u odnosu na noradrenalin.
Testosteron je na donjoj granici, progesteron je malo povisen, estradilol je ok.
Cak i kada ejakuliram, penis mi se obicno ne vraca dole. Potpuno nezavisno od zelje. Sa par grcenja mogu odmah potom da izazovem i drugu ejakulaciju. Takodje nezavisno od seksualne zelje. Jednostavno radi po svom.
Mogu mesec dana i vise da nemam nista sa seksom i nije mi previse tesko da izdrzim.
Takodje paradoksalno mogu voljnim grcenjem misica oko penisa da izazovem ejakulacije u razmacima od oko 1 min, cak do 10. Nema psihicke komponente, sve je mehanicki i fizicki. Kao bojni otrov.
U cns mi je acetilholin najverovatnije visok jer su mi akademske preformanse odlicne, cak iako se ne trudim mnogo. Razbijam matematiku fiziku, prakticno i ne ucim mnogo.
Ako je previse acetilholina u pitanju pronasao sam potencijalne lekove kao biperiden miskarinski blokator ili tizanidin a2 agonist.
Ako se svi zale da imaju premali erekciju to ne znaci da nema ljudi sa suprotnim problemom i da im ne treba pokloniti paznju.
Molim za pomoc. Da li ima neko slican problem. Ako niko nista ne zna moracu kod lekara za seksualne probleme.