Bol u testisu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 11, 2013 3:29 pm
Bol u testisu
Dobar dan, imam 17 godina, i danas sam osetio blag bol u desnom testisu, nikada mi se nije dešavalo ranije da me boli. Na testisima ne vidim ništa neuobičajeno niti mi izgledaju nepravilno raspoređeni, mada nikada nisam obraćao mnogo pažnje na njihov raspored ili izgled. Bola nema kada ležim, kada stojim ili hodam, ali kada skočim osetim vrlo blag bol pa me interesuje da li da sačekam dan-dva da vidim da li će da nastavi ili da odmah posetim urologa? Da li ima razloga za brigu? Mislim da nije u pitanju uvrnuće testisa jer bol nije jak, niti konstantan.
Re: Bol u testisu
sto se tice uvrnuca proveri da li testisi stoje u normalnom polozaju...pazljivo ih opipaj pa vidi postoji li bilo sta sumnjivo, neka otvrdnuca, nepravilnosti...bol moze biti iz razlicitih razloga, kako vezano za sam tesits, tako i refleksno zbog drugih stvari...ako je nesto prolazno smirice se brzo, a ako se to ponavlja i narednih dana ili se pogorsava javi se na pregled, svakako je najbolje proveriti...
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 11, 2013 3:29 pm
Hvala puno na savetu
da dopunim samo, kad opipas testise bilo sta da ti bude sumnjivo na njima javi se na preged, kako bi se proverilo da li je sve u redu...