Bol u testisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
lanpa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 03, 2016 4:05 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol u testisu

Post od lanpa »

Pozdrav svima, trazio sam dosta po internetu ali nigde nista konkretno do cega moze biti, dakle, imam 15 godina i nakon ejakulacije i tokom masturbacije osetim jak bol u desnom testisu. Bukvalno, cim ga dotaknem boli. Citao sam svasta po internetu, ali ne znam da li je ovo mozda i normalno, ili opasno, da li ima potrebe da se javim urologu? Sta vi mislite? Bol je dosta slabiji kada ne diram nista, ali cim dotaknem boli jace.
lanpa
Novi član
Novi član

Re: Bol u testisu

Post od lanpa »

Upravo sam primetio da mi je dosta oteklo sa desne strane, i teo ne samo desni testis vec i kozica.
Korisnikov avatar
dr.Ubiparip
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 09, 2015 10:06 am

Post od dr.Ubiparip »

Pričaš o simptomima koji mogu biti stvarno ozbiljni. S takvim stvarima se ne igrati, već obavezno na kontrolu kod doktora!
lanpa
Novi član
Novi član

Post od lanpa »

Ovako, pozalio sam se doktoru ali sam rekao da imam samo mali bol u testisu, on je pogledao na minut i prepisao lekove protiv prehlade... Sad sam se dosta uplasio jer sam video da imam neke simptome raka(testis se nekako spustio, uvukao unutra a mozda malo udebljao odozdo), imam bolove u predelu stomaka bas kao sto su opisani za rak testisa, i jos neke sitne simptome.. Zanima me koliko sve to moze biti opasno? Koje mogu biti posledice? Takodje, doktor nije koristio nikakve aparate(na netu sam pronasao da je za otkrivanje raka neophodno koristiti aparate, ali ne znam da li je to tacno) pa se bojim da je mogucnost za rak otstranio jos u pocetku... Hvala svima unapred..
chipsi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 25, 2015 12:36 am

Post od chipsi »

Indenticne simptome sam cuo da je imao jedan lik koji je imao bruh. Isto tako mu je nateklo sve itd... Mozda i ti imas bruh.
Nemoj preterivati oko masturbacije, probaj da ne masturbiras jedno nedelju dana pa vidi oce li doci do neke promene. Verovatno nije nista ozbiljno, samo si preterao u masturbaciji.

P.S. Nemoj citati svasta na internetu, pogotovo clanke iz dnevne i zute stampe, to su obicno navlakuse da odes kod doktora i da ti uvali lekove iako ti nije nista. Zbog takvih stvari su cekaonice pune pacijenata.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Па знаш, рак тестиса је смртоносан ако се не открије на време.
Odgovori