Bol u testisu posle treninga
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 28, 2015 5:29 pm
Bol u testisu posle treninga
Pozdrav, imam 20 godina, idem u teretanu vec 5 meseci, pazim na dizanje kilaza ali danas sam malo preterao sa tezinama i osecam bol u donjem stomaku i u testisima, u pitanju je blagi bol, gotovo ga i ne osecam, kad se zakasljem malo me stomak donji zaboli, mislim da sam se samo isforsirao, mozete li mi reci malo o ovome da li sam u pravu? Hvala i pozdrav
Re: Bol u testisu posle treninga
Pozz,
Mislim da nije ništa strašno, osim što bih ti savetovao da batališ teretanu na minimum 2 nedelje, da vidiš kako ćeš se osećati za to vreme. U tom periodu, poseti urologa, ako se ne smiri za par dana ali svakako idi na pregled, možeš samo bolje da se osećaš kada ti doca kaže da je sve oket...
A koju si vežbu radio ? Meni se desila slična stvar, napomenuo sam u svom topic-u pre nekih nedelju dana... ako si radio mrtvo dizanje ili čučanj, onda je uzrok tom bolu manje-više jasan...
Mislim da nije ništa strašno, osim što bih ti savetovao da batališ teretanu na minimum 2 nedelje, da vidiš kako ćeš se osećati za to vreme. U tom periodu, poseti urologa, ako se ne smiri za par dana ali svakako idi na pregled, možeš samo bolje da se osećaš kada ti doca kaže da je sve oket...

A koju si vežbu radio ? Meni se desila slična stvar, napomenuo sam u svom topic-u pre nekih nedelju dana... ako si radio mrtvo dizanje ili čučanj, onda je uzrok tom bolu manje-više jasan...