Bol U Testisu Da Covjek Poludi (Molim Vas Pomoc)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Bol U Testisu Da Covjek Poludi (Molim Vas Pomoc)
Postovanje Kako Ste. Imam 17 Godina i imam problem koji se javio u 2014 godini,naime se javila blaga bol u desnom testisu isao sam doktoru pregledao me je,isao na ultra zvuk,radio nalaze i sve je uredno i normalno. Doktor mi je rekao da sam se mozda udario i da se ne bavim fizickim aktivnostima dok ne prodje ta bol,od 2014-e godine trpim blagu bol povremeno me zaboli lijevi i tako stalno,sada 2015 - e godine posljednih dva ili tri dana imam ostru bol u desnom testisu a jucer ogromnu bol u lijevom i sad me jos uvjek boli lijevi,molim vas pomozite daj te mi neki savjet jer vise neznam sta da radim.Dosao sam kuci prije nekih 1h bio sam kod urologa u hitnoj, boli me lijevi testis ostra bol,dosao je doktor i vjerovatno je covjek spavao ,pa ga je probudila pomocnica kada sam ja dosao, on je nesto bezveze opipao i rekao da je sve u redu i kao pravi me lazovom govoreci da sam se udario, nije ni ultra zvuk uradio ni nista vjerovatno se covjeku spavalo pa daj sto prije da idem da moze nastaviti spavati.Ne znam sta da radim nenormalno me boli da covjek poludi i mnogo sam ljut toga kakvi sve ljudi rade u bolnicama. Unaprijed Hvala Ocekujem Neke Savjete, Da Vas Bog Nagradi.
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol U Testisu Da Covjek Poludi (Molim Vas Pomoc)
Можда су ти се тестиси уврнули. Мислим да је једино решење да промениш лекара и тако радиш док не нађеш некога ко озбиљно ради свој посао.
Чиме се бавиш? Возиш ли бицикло?
Чиме се бавиш? Возиш ли бицикло?
e druze hvala na odgovoru danas sam isao privatnom doktoru i detaljno me je pregledao imam upalu mokracnih kanala koja se javila prosle godine i to bio razlog sto me zezalo,napisali su mi na papir koje tablete da uzmem i koje cajeve da pijem.Mnogo mi je drago sto napokon znam sta mi je.
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Баш је чудно да су те тестиси болели због упале мокраћних канала. Јави се за пар дана да нам јавиш своју ситуацију после примене тих лекова.