[b]Bol u stomaku i testisiu[/b]
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 03, 2007 5:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
[b]Bol u stomaku i testisiu[/b]
Već duži niz godina imam problem sa bolom u stomaku, krajnje desno u visini pupka. Bol se javlja samo i isključivo prilikom istezanja, tj podizanja ruku iznad glave. Intezivan je u ne prestaje do odručenja. Širi se na dole i prilikom opterečenja noge boli me testis sa iste strane, bol prestaje pri rasterećenju. Bola nema pri dizanju tereta i sl. Poseta hirurgu. urologu i neurologu, sem konstantovanja činjenica nisu dali dijagnozu. Jedino sam odbo Rengen karličnog dela. iz razloga reprodukcije, tj. u međuvremenu smo dobili dva deteta i kako planiramo još takvu varijantu sam odbacio tad i još uvek nije u igri. To je naravno poslužilo neurologu da prekine dalju priu i pošalje me fizioterapeutu u ortopedu koji neče da rede bez snimka itd. ( pregled urina i stolice je BO )[/b]
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Nema bojazni sto se tice zracenja,jedno snimanje ti nece poubijati spermatozoide i spreciti dalju produkciju istih.Uzgred,postoji mogucnost zastite samih testisa olovnim plocicama,znaci predeo kukova se vidi,samo su testisi zaklonjeni.
Ne boj se.
Idi i snimi se,slobodno,odnesi te snimke lekarima koji te vec vode i ispituju.
Ne ocekuj preveliku pomoc odavde jer kao sto vidis,ni lekari koji te lece nemaju bas puno uvida u to sta ti je,a kamo li mi koji o tebi znamo samo ovih par redova koje si napisao.
Poz.
Ne boj se.
Idi i snimi se,slobodno,odnesi te snimke lekarima koji te vec vode i ispituju.
Ne ocekuj preveliku pomoc odavde jer kao sto vidis,ni lekari koji te lece nemaju bas puno uvida u to sta ti je,a kamo li mi koji o tebi znamo samo ovih par redova koje si napisao.
Poz.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 03, 2007 5:41 pm
Nisam ja u problemu, što neznam šta mi je, Rengen će sačekati 3. U ostalom ima tu i drugih rešenja kao 3d ultra-zvuk. Ono što me zapanjuje je to da niti jedam medicus nije za 15 godina čak ni pretpostavku izneo, sem uvida u činjenično stanje i kljukanje diklofenima. Zapanjujuće je da od mog starog sportskog lekara ( hirug - ortoped ) preko raznih na VMA, Do skorašnjih na poli-klinici, nije izrekao ništa osim utvrđivanja, "Šta nije". Vrhunac je bio lik sa VMA koji je rekao da će sve proći kad se oženim. Valjda misleći na sex. Odakle je tip pao nije mi ni sad jasno. Sem Ako nije mislio da se izvlačim od rata. Moš˙ misliti Posle 6 meseci i kontuzije grudnog koša i pluća.Sve u svemu, Interesuje me šta može prouzrokovati oštar bol na isrezanje i pritisak sa desne strane stomaka, u visini pupka, uz sami karličnu kost i strogo ograničenom prostoru. Problem sa testisom može biti a nemora biti vezan sa ovim, Zako da ovog puta to ostavimo po strani.