Bol prilikom mokrenja, a urin sterilan?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
M31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 04, 2006 4:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Bol prilikom mokrenja, a urin sterilan?

Post od M31 »

Molim vas da mi odgovori neko od urologa ili bilo ko ko ima ikakvu ideju u vezi sledeceg problema. Posle operacije prilikom koje sam imala kateter koji je stajao nekoliko do 5 sati, imam uzasne bolove i pecenje prilikom mokrenja. Mlaz mokrace je takodje poremecen. Prvo sam mislila da ce proci ali ne prolazi vec vise od 2 nedelje. Mislila sam da su bakterije, ali nalaz urinokulture je sterilan. Pretpostavljam da su me tim kateterom povredili, ili je nesto drugo, ali se pitam da li postoji neki nacin da ublazim tegobe prilikom odlaska u WC koji mi svaki put predstavlja trenutno nocnu moru.
Hvala unapred na odgovoru.
Pozdrav
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Moguće je da je došlo do neke povrede, ali potreban je pregled kod urologa. Možda je potrebna i cistoskopija da se vidi tačno gde je to i koliko je i u čemu je problem. Da je obična ranica valjda bi zaraslo za 2 nedelje.
Kako ne znam o čemu tačno je reč, onda i nemam neki konkretniji savet.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
M31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 04, 2006 4:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od M31 »

Filipe hvala,

posto je sad vec proslo 3 nedelje a tegobe i dalje imam, zaista je najpametnije da odem kod lekara.

Pozdrav
Odgovori