Pozdrav, i jos jedno pitanje..
Od pre dva tri dana, osecam blagi bol pri mokrenju, i to samo pred kraj. Ne mogu da provalim da li je samo peckanje, ali cini mi se da je blagi bol ipak u pitanju.
Pretpostavljam da je neka infekcija ili mozda pesak.
Sta treba da uradim da proverim ovo?
Pijem uvin caj, koji je navodno za dezinfekciju mokracnih puteva. Da li on pomaze u nekom od ova dva moguca slucaja koja sam navela?
Bol pri mokrenju
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Verovatno je u pitanju upala mokracnih kanala. Lako se proverava analizom urina.
Uvin caj pomaze kod blazih upala, ali ukoliko ne pomogne u roku od 48h treba se obratiti lekaru i ispitati sta je u pitanju kako bi se sto pre pocelo sa lecenjem.
Pozdrav!
Uvin caj pomaze kod blazih upala, ali ukoliko ne pomogne u roku od 48h treba se obratiti lekaru i ispitati sta je u pitanju kako bi se sto pre pocelo sa lecenjem.
Pozdrav!
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
Cudno je to sto sam pocela da pijem uvin caj pre neke 2 nedelje.. Pijem jednom-dvaput dnevno. Nije bilo neke potrebe, ali onako preventivno.. Nece da skodi 
I evo od pre dva dana ovo mi se desava
Pored toga, moram cesto u wc da piskim, i kao da osecam da mi je besika puna, ipak piskim vrlo malo. Pomalo i ne osecam kad ce kraj..
znaci li ovo da je sigurno neka infekcija?
Koji lekovi se preporucuju za to?

I evo od pre dva dana ovo mi se desava

Pored toga, moram cesto u wc da piskim, i kao da osecam da mi je besika puna, ipak piskim vrlo malo. Pomalo i ne osecam kad ce kraj..
znaci li ovo da je sigurno neka infekcija?
Koji lekovi se preporucuju za to?
Okej otisla sam kod doktorke jutros, uradila mi je brzi test urina.. i dala mi je Nitrofurantoin da pijem 7 dana (antibiotiK).
takodje mi je dala Phenazopyridine zbog bolova koje osecam u bubrezima.
mene znaima, da li taj bol u bubrezima moze prouzrokovati ostecenje neke vrste ili malfunction istih?
takodje mi je dala Phenazopyridine zbog bolova koje osecam u bubrezima.
mene znaima, da li taj bol u bubrezima moze prouzrokovati ostecenje neke vrste ili malfunction istih?