Bol pri mokrenju...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
"Dannnina"
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 06, 2006 7:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Bol pri mokrenju...

Post od "Dannnina" »

Verovatno je ovo česta pojava i ja sama sam puno puta usput čitala o tome, učestalo mokrenje, satlno osećanje potrebe za mokrenjem, pečenje, bol...

Ali, meni se sad to prvi put dogodilo i prilično sam se zabrinula. Prvi čudan osećaj se javio sinoć kada sam mokrila, tačnije na samom završetku mokrenja osetila sam bol u tom delu vagine. Nije izgledalo kao pečenje već više kao bol. Danas se seituacija već razvila i pojavio se osećaj stalne potrebe za mokrenjem, kao i blago pečenje prilikom obavljanja istog, zajedno sa onim blagim bolom na kraju (kao da se stvori neki pritisak).

Pošto danas nisam stigla da odem kod lekara, a od sutra počinju duži praznici, pretpostavljajući da je reč o upali ili sl. počela sam da pijem uvin čaj, a večeras ću i da počnem sa Baktrimom (mama je rekla da su njoj to jednom prepisali). Šta vi mislite o ovome i da li barem liči na tipičnu upalu urinarnih kanala ili sl.? Šta mogu da uradim dok ne odem kod lekara? Da li da pokušam sa analizom mokraće u privatnoj laboratoriji (mada mislim da ni oni neće raditi)? Opet kažem, ovo mi je prvi put u životu da primećujem ovakve pojave. Nedavno sam se bila prehladila (nos, grlo...), ali sad sam već skoro potpuno ozdravila, a ovo se pojavilo, pa da li je verovatno i ovo posledica prehlade koja je samo malo kasnije nastupila? Takođe, pre 10-tak dana sam završila sa terapijom protiv vaginalnih gljivica i sa tim je sve u redu (lično ne mislim da ovo sada ima veze sa tim, ali eto čisto da se znaju bar skorija "dešavanja"-nikad se ne zna...).

Hvala unapred!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

OVo mi lici na upalu besike,da sam na tvom mestu isto bih uradila.
"Dannnina"
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 06, 2006 7:29 pm

Post od "Dannnina" »

Hvala. Svakako cu ici kod lekara u utorak.
Odgovori