Pre dva meseca sam imala ginekološku laparoskopsku operaciju koja je protekla u najboljem redu. Ali, već pri vađenju katetera je bilo dosta krvi u mokraći, praćeno jakim bolom i peckanjem pri mokrenju. Krvarenje je prestalo, dok je bol nesmanjena, pogotovo pri jutarnjem mokrenju, što je vrlo neprijatno. Pila sam uvin čaj desetak dana. Vrlo brzo posle toga sam ušla u proces vantelesne oplodnje (kratak protokol) koji nije uspeo (pri punkciji jajnika nisu nađene jajne ćelije). Iskreno, plašila sam se, tada, da uzimam bilo kakvu terapiju za lečenje uretre, uzimajući u obzir da je stimulacija pri vantelesnoj oplodnji dosta jaka i osetljiva na druge lekove. Svi nalazi krvi su uredni. Trenutno sam pod terapijom antibioticima - Ciprocinal 500mg 2x1. Zaista ne znam šta mi je činiti, lekari kažu da će bol proći i da ume biti neprijatna, ali se ja već sada plašim da nisam zakačila neku infekciju, pojma nemam... Mislite li da bih trebala odneti urin na analizu? Napominjem da nemam problema sa učestalošću mokrenja.
Hvala i lep pozdrav.
Bol posle katetera
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 05, 2012 10:53 pm
Re: Bol posle katetera
moj otac ima slican problem samo sto su njemu izgleda povredili uretru sa guranjem katetera idi proveri mozda su i tebi,i stvorio mu se neki ugrusak koji sada mora da se razbija laserskim putem