Dobar dan. U zadnja 3-4 dana sam imao odnose sa devojkom bez kondoma.. u pocetku mi se javilo crvenilo na penisu i povremeno peckanje, medjutim od danas tog peckanja nema, ali mi se od danas pojavio blazi bol u predelu glavica. Taj bol se obicno javlja prilikom erekcije penisa. Molio bi za pomoc.
Hvala
Bol u penisu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Bol u penisu
Zaboravio sam da napisem da bol osecam i prilikom dodirivanja penisa i u predelu prepona
- purplehead
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Avg 29, 2010 8:48 pm
Nedovoljno informacija
Da li ti je ovo uopšte prvi seks ili prvi put bez kondoma?
Ako nije prvi seks već prvi nezaštićen idi kod urologa a taj rasadnik bakterija što zoveš "devojkom" menjaj
Da li ti je ovo uopšte prvi seks ili prvi put bez kondoma?
Ako nije prvi seks već prvi nezaštićen idi kod urologa a taj rasadnik bakterija što zoveš "devojkom" menjaj
Većinu fimoza i parafimoza možete rešiti pažljivom upotrebom didermal masti koja širi kožicu onako kako nama treba (najraniji uzrast 2 godine starosti pa nadalje)
moze da bude i samo iritacija, a moze da se radi i o infekciji...ukoliko je iritacija procice za dan-dva...odrzavaj dobro higijenu penisa...ako se tegobe nastave javi se lekaru...i naravno kondom uvek!
da bio mi je prvi sex, i taj "rasadnik" sto kaze nije rasadnik posto je devojka imala sex samo sa jednom osobom do sada..ja mislim da se radi o iritaciji al ako ne prodje oticu do lekara.. Hvala