bol u kanalu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
apsolvent
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 07, 2006 4:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

bol u kanalu

Post od apsolvent »

verujem da mi mozete pre reci nesto o ovome dok ne stignu rezultati, vise nesto verujem vama ovde nego onim doktorima!
It goes like this: momak je bio kod urologa, rekao mu da nema nikakvu infekciju, nista se ne vidi spolja, a njega boli kanal, nekad samo kad mokri a nekad i ovako. dao mu je uput da pregleda urin, kao sumnja na neku bakteriju, retke vrste, ali ne zna ni na koju a ni sta to moze da bude :roll: boli ga samo od pola pa na gore, a ima osecaj kad da treba da iscedi nesto sto je ostalo unutra a nema nista, vi muskarci cete to bolje razumeti kako izgleda!
Jel ima neko neku predstavu, ideju sta to moze da bude, jel sam ja za to nesto kriva ili sta vec?? Ja cu vam u svakom slucaju napisati sta su mu rekli i kad stignu rezultati sta pise, ali me zanima i sta to moze da bude, mada prema ovome sto sam ja napisala tesko da ce kome ista biti jasno :-?
Hvala unapred;)
Budite kulturni prema svom telu!
nenadns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 5:26 pm

...

Post od nenadns »

u pitanju je uretritis, a moze biti izazvan virusom, bakterijom, gljivicama ili upalom prostate

rezultati ce pokazati sta je od toga :)
apsolvent
Novi član
Novi član

Post od apsolvent »

malo sam potrazila da se informisem o cemu je rec i nije nimalo naivno to sto ste napisali da je u pitanju! volela bih iskreno da niste u pravu, nadam se da to nije jedino sta moze da bude.
Hvala, sacekacemo rezultate pa cemo videti sta je!
Huh, nije mi dobro sad :cry:
apsolvent
Novi član
Novi član

Post od apsolvent »

Ovako: uzimali su mu bris, nista nisu nasli, radio je i test na hlamidiju, nista nisu nasli od infekcija, bakterija...!!! Sta sad da radi? Ni meni sad nista nije jasno :roll: Pio je neke antibiotike , sad ne mogu da se setim kako se zovu ( dao mu je urolog), bez promena je ostalo!
Moje pitanje je sta sad, koji je sledeci korak?
Hvala unapred za svaki predlog ili pomoc!
nenadns
Aktivan član
Aktivan član

...

Post od nenadns »

neka ide na pregled prostate (ultrazvuk,...)
micony
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 10, 2005 6:32 pm

Post od micony »

Da imam isti problem ....dobro je da uradi bakterijolosku kontrolu EJAKULATA ...a i obavezan ultrazvuk prostate jer to je osnova od koje treba poceti...
Ejakulat moze da ima neku baktriju npr.ureplazmu ili sl.koja ptice upalni proces..ok mogo bi podosta pisati ....ok pozdrav
pero
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 23, 2006 11:09 pm

Post od pero »

micony napisao:Da imam isti problem ....dobro je da uradi bakterijolosku kontrolu EJAKULATA ...a i obavezan ultrazvuk prostate jer to je osnova od koje treba poceti...
Ejakulat moze da ima neku baktriju npr.ureplazmu ili sl.koja ptice upalni proces..ok mogo bi podosta pisati ....ok pozdrav
imam i ja taj problem vec duze, skoro 2 godine, receno mi je da je "prostatitis, ili prostadinija" i to zanemarljiva... doktor nije vidio skoro nista lose na ultrazvuku. nemam u mokraci bakterije, a niko mi nije rekao da radim bakterijsku kontrolu ejakulata, a muka mi je sam to da tražim :P mada vjerovatno bih trebao...
nenadns
Aktivan član
Aktivan član

...

Post od nenadns »

kod takvih problema, prva stvar koju urolog treba da uradi je da vam da uput za urinokulturu i spermokulturu
Odgovori