Bol u glavicu penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Unammed
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 05, 2018 10:41 am

Bol u glavicu penisa

Post od Unammed »

Pozdrav, imam 14 god i imam problem na glavicu penisa boli me kada smaknem kozicu sa njega i pipnem i iznenada zaboli. Da li je to normalno posto sam pitao moje drugove da li njih boli oni su rekli da i njih je bolelo pre ali sad ne. I kako da uklonim bol?
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Bol u glavicu penisa

Post od Dejanbg »

Normalno je da osetljiv u mladim godinama, vremenom se ta bolna osetljivost smanji i izgubi, tj postane normalno osetljiv, bez bola
brzi*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 23, 2009 3:44 pm

Post od brzi* »

Sasvim normalno u tvojim godinama da ti je dlavić osetljiv, može ti biti od pomoći da rešiti problem sledeći savet. Da prilikom kupanja obratiš pažnju na glavić (stim da povučeš kožicu) i dobro nasapunjaš da bi ti glavić i predeo okolo bio u dodiru sa rukom i vodom.
Kada ideš u WC isto postupiš povučeš kožicu i da da držiš za glavić.
Da ti bude koliko je god moguće glavić izvan kožice i u samima gaćama. Sa ovih par saveta nadam se da će ti se smanjiti osetljivost glavića i da ćeš uživati u svemu što ti predstoji sa sa svojim vršnjakom. :wink: :D
Jonathanzz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 25, 2018 10:36 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Jonathanzz »

I think that this question is very good.
Odgovori